Ludia vy ste nekompletní alebo sa len nasilu snažíte byt vtipní? Šak normálne odpovedajte zakladatelke diskusie,ak sa vám niečo nepáči,vobec nemusíte reagovat.
Takže,podla mna seriál Panelák má svoje muchy ale zo slovenských seriálov sa mi páči asi najviac,myslím,že každý sa v nom nájde až na mladších ludí (okolo 16-20 rokov),preto sa tam zrejme málokto z birdz užívatelov nájde,ale celkovo,je to podla mna celkom fajn lahký,občas vtipný seriál.
A čo sa týka toho,či mi tam niekto prekáža,asi Agáta,no čítala som,že jej scenár akosi vobec nesadol a ak sa nevie s postavou stotožnit alebo hrat natolko dobre,že zahrá aj banánovú šupku na ceste tak by sa do toho nemala púštat,lenže seriál bol tuším od začiatku založený práve na nej,tak uvidíme čo prinesie druhá séria,nechajme sa prekvapit...
Mne sa seriál ľúbi, hlavne, že ho púšťajú o 20,00. Pekne mi to vychádzalo v utorky a štvrtky: Panelák a hneď potom Ordinácia. Nič sa ale nestane, keď to neuvidím jeden diel.
panelak je na to, ze je zo Slovenska, celkom schopny. K panelakovym postavam sa proste netreba prirovnavat... nikto nema povahu PRESNE ako Agata alebo PRESNE ako Bajzova....to proste nejde mno ale panelak je dobry, a je na tom aj dobre, ze je kazdy den, lebo keby bol napr. len piatky, srala by som nan, az taky dobry zas neni
nahodou panelak je fajn,newiem co proti tomu zase wsetci mate...a najv iac mi vadi agata,ten jej madarsky prizvuk s atam absolutne nehodi...a tiez som nemala rada riu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Agáta Fodrászová
Milan Kordiak
Zuzana Bajzová
Michal Bajza
Marek Bajza
Andrej Bajza
Michaela Bajzová
Ivana Švehlová
Jakub Švehla
Jarmila Švehlová
Jana Nitschneiderová
Emil Blichár
Angie
Karol
Ria
Daniela
manažér (Andy Hryc)
producent (Fedor Flašík)
atď.
Takže,podla mna seriál Panelák má svoje muchy ale zo slovenských seriálov sa mi páči asi najviac,myslím,že každý sa v nom nájde až na mladších ludí (okolo 16-20 rokov),preto sa tam zrejme málokto z birdz užívatelov nájde,ale celkovo,je to podla mna celkom fajn lahký,občas vtipný seriál.
A čo sa týka toho,či mi tam niekto prekáža,asi Agáta,no čítala som,že jej scenár akosi vobec nesadol a ak sa nevie s postavou stotožnit alebo hrat natolko dobre,že zahrá aj banánovú šupku na ceste tak by sa do toho nemala púštat,lenže seriál bol tuším od začiatku založený práve na nej,tak uvidíme čo prinesie druhá séria,nechajme sa prekvapit...
od 1 do 16 okrem 13,14 pridrbaní jebnutí wannabe vtipní...