Ja neznav šo nepesaty, bo mojoj narečie je kus tažkoj a ne každj ho pochopiť, no keď si ho prešetate datajlni, tak usudite, že až takoj tažkoj určite ne je.
hej torpedo, veľo by ši chcel znac ci nič ňepovjem bo budzeš barz mudry potym..
ňeše še jaňik šerdečko mojo, neše še na koňu
a budzem tak rečovac, jak mi gamba narostla
neska som skoro spadooov. mam rada cukoladu. secko slatke zezerem, hlanny som jak hajzel. pome von pic. kera je hodzina? tazko madarsko/nitransko/trnavsko. hatlanina ze nygdo nevi
Ked ráno staneš, porádne sa nafrištukuješ, dáš si na seba drigovicu a pójdeš sa po námescí pošpacíruvat. Ked nebudeš vedzet dze si tak sa opýtaj. A hen oné, kukaj, možno s tebu pójde aj nékto od hentál.
No stredoslovaci mozno nemaju cistu slovencinu ale to podla mna nie je narecie iba obycajny slang ktory sa neda zovseobecnit podla oblasti kde ziju na kazdeho
@sianagirl245 tak nazvat sa to da vseliako my tu na zahori to mame tak ze pomaly v kazdej dedine sa rozprava trochu inak ked to poriadne pocuvas a vlastne aj v jednej dedine este kazdy rozprava po svojom
Idzem richtovac jakaške bandurky , aj baracky na rink!
idzem še olongac!!!
Ic gruntovac a cicho!
snažila som sa vety kde sú tak trochu ťažké slová aby to bolo zaujímavé .. ja tak ale nerozprávam ... snažím sa príde mi to hrozne hlúpe takto hovoriť
možno som divný, žijem v druhom najväčšiom meste Slovenska A.K.A Metropola vychodu,rozpravam iba spisovnou slovencinou mozno sem tam slangove slovo lebo nie vzdy sa to da, a nemam rad sedlackych vychodnarov co su taki hrdi na vychod takže tak A.k.A vychodnarska laska k alkoholu.Robite z nas druhy stat to je absurtne,ved ked naburala ta v presove s matkou co boli napite ta povedala :je normalne jazdit opita? "je na vychode je" vam uz totalne drbe sme jeden stat ,tak nas nerozdelujte,mam u prdele kto ma ake narecie kto ako rozprava , ale uz ma fakt seru velmi hrdi vychodniari co sa normalne idu spravit nad tym vychodom.
@laci69 nechcel som touto temou rozputat hnev podla mna si treba trosku vazit tie svoje narecia a snazit sa vnimat aj tie dalsie ja to tak nejak robim aspon
Co ci budzem tutokaj hvarec narečim, kec ja tachto hvarim, iba kec ja:
pijany, naserdzeny vof roboce, abo kec hvarim s koľegama u piva, či totej sprekľatej borovički, bo pivo bez poharčoka vyhujene peňeži von oblakom. No ta cahaj firhang na oblačku a uľej ňe!?
@laci69 nebud labut, je pekne byt svojsky, udrziavat narecie, aj folklor. Tie veci nemaju nic spolocne so separaciou od ostatku slovenska. Diverzita je krasna, kokotizmus uz nie. S tym plne suhlasim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
@ps102 co je soťola ?
@Angeloflight este zaujimavejsie kde to sa tak hovori ak to neni tajne ?
@Ps102 ale nejake prerastene ne ?
Teraz si najebaňi, že?
@ps102 jj som
@Kuko1965 jaj taaak zaujimave
@Efyks ale ty si maldat predsa nejake azaszép
ňeše še jaňik šerdečko mojo, neše še na koňu
a budzem tak rečovac, jak mi gamba narostla
Max. Ti môžem oprášiť slang =D
Proste.
Šak né?
@Deravyvlas @Tomias @Saddath
@Ye6xncvl @Mcvpn @Thunderstorm
Negebri sa tolko.
O kolci? O pol trecej
Vyondzi sa už ottál
Čo ci huba odpalla? Čo si cicho
@Sianagirl245 skoda
idzem še olongac!!!
Ic gruntovac a cicho!
snažila som sa vety kde sú tak trochu ťažké slová aby to bolo zaujímavé .. ja tak ale nerozprávam ... snažím sa príde mi to hrozne hlúpe takto hovoriť
no ta co ci budzem pisac dam rovno ukažku od jedneho klasika žeby ši aj rovno čul jak še u nas hvari
» www.mojevideo.sk/video/1f02a/zam...
pijany, naserdzeny vof roboce, abo kec hvarim s koľegama u piva, či totej sprekľatej borovički, bo pivo bez poharčoka vyhujene peňeži von oblakom. No ta cahaj firhang na oblačku a uľej ňe!?
toto forum inak ako dlho uz je aktivne diky ludia ze sem furt prispievate