@tomas , tuná sú z niečoho verejne a možno aj oprávnene, ja neviem posúdiť, popudení, tak čo keby si si našiel chvíľočku? Ty orgán činný v (trestnom) konaní ako hovorí @etelnair
@etelnair Inak vies toto nieje vobec problem a za dve veci som sa uz podobnym sposobom bil pred par rokmy, raz na jednu stranku ktora mala na zaklade klamlivych udajov nalakat ludi a tazit potom na nich zo spoluprace s reklamnym partnerom a raz na spolocnost ktora si lakavymi ponukami v letacikoch dvihala prestiz a okradala ludi (co bolo lahsie kedze to bola hromadna zaloba) mam v okoli jednu znamu, ktora je pravnicka a miluje taketo moje suboje s ludmi, ktory radi profituju na podobnych veciach...
@sarah_whiteflower ale ved v pohode aj trikrat napis :d A ten organ cinny v trestnom konani nebola narazka na neho, pretoze toto je skutocne vec za ktoru sa podava zaloba
On sa k tomu aj tak radsej nevyjadri, tradicna reakcia na podobne rozpravy je skor vymazanie zo stranky akychkolvek dokazov ze sa vobec nieco taketo dialo Stratenie sa zmluv o tom ze s niekym spolupracovali a vyvijanie kreativnosti vo vymyslani si o tom ze tato stranka z toho vobec nemala profit
Ale mimochodom nechystam sa podavat ziadnu zalobu na birdz som len znechuteny user zvedavy na to ci toto porusenie naplna podstatu (nie nie pravda je ze zastrasujem tym ze za ich konanie je mozne podavat zalobu )
@jin15 absolutne neviem o co sa jedna tak mozno trepnem, ale pozrel som si teraz tu sekciu rozpravky a v pravidlach je nieco co myslim ze dost jasne hovori ze nebudes mat pravdu ani keby sa poskladas
10. Prevádzkovateľ súťaže si vyhradzuje právo zmeniť pravidlá súťaže v jej priebehu.
@jin15 neviem ci sa sutaz za skoncenu neberie az vyhlasenim vysledkov.. to by bolo asi na dokazovani a dovtedy sa pravidla mozu zmenit vzdy.. mohol by to byt pripad, ze sa zucastnilo menej ludi ako sa cakalo.. resp tak malo, zeby sa tazko vyhodnocovalo a ine..
a vtedy by neslo o klamlivu reklamu, len by sa zmenili pravidla a s tou zmenou by kazdy, kto sa zapojil , v podstate suhlasil...
uz druha vec je, ze sa v nich nic nezmenilo..
nadruhej strane.. to ze sa tu sutaze odmenuju neskorsie je pravidlom a preto treba po skonceni sutazi spamovat a dozadovat sa vysledkov..
kedze potom sa stane, ze to tomas odlozi a nasledne mozno i zabudne.. a je to v kybli..
snad sa to uz zmeni a bude sa vyhodnocovat pravidelne..
neviem sice oco ide v tejto sutazi ale mna by tiez zaujmalo co sa deje z rekordy sutazou ponej je tiez niako podozrivo ticho tak by ma zaujmalo ci niekdo vyhral alebo nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@rabbitko9 to je este z davnejsej doby a prave preto ma to na tom tak sere ,ze je to z davnesej doby a stale hovno z toho
On sa k tomu aj tak radsej nevyjadri, tradicna reakcia na podobne rozpravy je skor vymazanie zo stranky akychkolvek dokazov ze sa vobec nieco taketo dialo Stratenie sa zmluv o tom ze s niekym spolupracovali a vyvijanie kreativnosti vo vymyslani si o tom ze tato stranka z toho vobec nemala profit
Ale mimochodom nechystam sa podavat ziadnu zalobu na birdz som len znechuteny user zvedavy na to ci toto porusenie naplna podstatu (nie nie pravda je ze zastrasujem tym ze za ich konanie je mozne podavat zalobu )
10. Prevádzkovateľ súťaže si vyhradzuje právo zmeniť pravidlá súťaže v jej priebehu.
a vtedy by neslo o klamlivu reklamu, len by sa zmenili pravidla a s tou zmenou by kazdy, kto sa zapojil , v podstate suhlasil...
uz druha vec je, ze sa v nich nic nezmenilo..
nadruhej strane.. to ze sa tu sutaze odmenuju neskorsie je pravidlom a preto treba po skonceni sutazi spamovat a dozadovat sa vysledkov..
kedze potom sa stane, ze to tomas odlozi a nasledne mozno i zabudne.. a je to v kybli..
snad sa to uz zmeni a bude sa vyhodnocovat pravidelne..