To mi pripomína ako som prednedávnom videl jedného podnapitého ,,cool mladého človeka,, ktorý vyliezol na autobusovú zastávku a odtiaľ sral dole na cestu
Jaj a ešte nedávno som išiel vo francúzsku na lodi a prišli sme do plavebnej komory - a medzitým ako sme tam čakali kým sa nadvihneme - jeden francúz z cesty stiahol gate a davaj vysral sa nám na lod Ešte dobre že to nikoho nezasiahlo Ale aspoň bola sranda
@bress - to sranie zrovna ani sranda nebola Ale tie hlášky čo dávali tí Arabi čo sedeli vedľa mňa v tej lodi boli brutálne - rozprávali so mnou po nemecko-anglicky takže porozumel som všetkému našťastie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Jaj a ešte nedávno som išiel vo francúzsku na lodi a prišli sme do plavebnej komory - a medzitým ako sme tam čakali kým sa nadvihneme - jeden francúz z cesty stiahol gate a davaj vysral sa nám na lod Ešte dobre že to nikoho nezasiahlo Ale aspoň bola sranda
však to je môj album nie...
Ale taký richardulman ich má priveľa, navyše tam má takmer LEN svoje fotky.
a potom sa vyhovara - a koho mam fotit? jezis
Nehovoril si, že už si prestal ľudí nazývať magormi len preto, lebo sa ich konanie v istej sfére odlišuje od tvojho?