Kokoti: "Západné hranice výskytu sú ohraničené riekou Morava a východná hranica výskytu siaha po rieku Uh. V danej ohraničenej lokalite nájdete takmer samých kokotov." Zdroj: » necyklopedia.wikia.com/wiki/Kokot...
@james98 Kokoti niekedy počerní niekedy gender kreatúri, občas aj nosáči. Kokoti sú cudzinci ktorí dorazili na naše územie práve spoza západnej hranice. Bívajú aj svetlí kokoti na našom území. Občas sa vyznačujú podivným štýlom obliekania, rádi užívajú rôzné halucinogény. Títo kokoti mávajú väčšinou miesto rozumu dúhu. Milujú všetkých kokotov sveta čierných zelených aj fialových no nenávidia všetko čo im je domáce. Ak niekto urazi farebného alebo preorientovaného kokota. Tí svetlí kokoti zvyknú na jeho ochranu cti udať aj vlastnú Mater príslušným orgánom a aby sa nepovedalo že nie sú odvážní radi to spravia anonýmne... Samozrejme týmto kokotom je všetko odpustené lebo to robia pre naše dobro pre lietajúce jednorožce a fialové lesy...
@samuelm20 Zato, že si nevážim "svoj národ", tak som zakomplexovaný? To je riadna pičovina. Mne sa zdajú zakomplexovaní skôr tí najlepší národovci. Ale čo si ozaj vážim, to sú krásne Slovensky, ktorých som už slušný počet pretiahol - narozdiel od teba :S A keď mám z niečoho komplexy, tak len z tejto čiernej konzervatívnej Slovenskej diery.
@james98 a ešte vravíš že je to konzervatívna diera, čo ani nie je pravda a ostatné štáty v našej oblasti sú na tom veľmi podobne. No a k tým ženám, ja nie som žiadny kurevník, takže mi stačí jedna frajerka ktorú mám už skoro 2 roky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov