noo uz som dost dlho nic o nich nepocula..a vooobec nechybaju... trapas...sak on je viac vymachleny nez ja za svojich biednych 15r...a tie vlasy..no fuj...
ANI ŤA NEPOZNÁM A UŽ SA MI NEPÁČI TO TVOJE VTIERAVÉ SOFISTIKOVANÉ VYBERANÉ PÍSANIE PRÍSPEVKOV BLEEEEE IDEM SA VYBĽUĎ TAK POKIAĽ TO TIE DECKÁ POČÚVAJÚ TAK IM ASI CHÝBA HUDOBNÝ VKUS!!!!
NEZNÁšAM ŤA TY HNUSNÁ VYMETENÁ MRCHA PTFUJ NA TEBA!!!!!!!
vdaka za titul, ale nabudúce si ho nechaj pre svoju mati alebo priatelku...
Ani ja ta nepoznám a práve preto mi je jedno, či sa ti to páci, si daj staznost aj na lampáren, možno ti tam pomôzu, tak poradím ti, nabudúce napís rovno tam.
A inak ja ta velmi milujem...Si ma normálne rozplakal, ked si mi toto napísal
A inak nerozmýslal si nad tým, ze mozno práve tebe chýba ten hudobný vkus? Ci práve ty si tu nato, aby si určoval čo je dobré a čo nie? Tak potom ti patrí poklona!
ako moze niekto nemat vkus ked kazdemu sa paci nieco ine ? aj keby cely svet ich neznasal a jeden clovek ich mal rad stale nemozme povedat ze ma zly vkus sak to je blbost kazdemu hladi usi iny styl ... a moj nazor... nech uz konecne niekto spacha atentat
naozaj sa to neda pocuvat, som uplne v klude...no sproste decka nechaju v dnesnej dobe naozaj zarobit kazdemu a za hocico , aj ked to nema hlavu ani patu...mali nemecki fetaci,atd...
Tokio Hotel ta to velka ... ta ja doteraz myslela, ze maju spevacku v tych rozsuchorenych ciernych (hnusnych) vlasoch. a to ze chlap hej? ) ako su mi ukradnuti, len by sa sem tam mohli kuknut aj do zrkadla, len neviem ci to stihnu pokial nepraskne.
Caute TH fans!chcete tu TH opat???nad tymto je link kde mozete hlasovat kde chcete TH vidiet....nie je to uz ziadna peticia ale oficialna Ruska stranka cez ktoru prisli TH do Izraela....ale musi nas byt aspon 2000
Ze sa tu vzrusujete nad nimi usetrite si nervy...vsak pridu,odidu,klidek...a na svete je este viac srackovskej hudby,a co?vsimajte si tu dobru a okrem toho,je to pravda ze kazdemu sa paci nieco ine,ale Tokiacov berem ako chvilkovu zalezitost aj tej najvacsej fanynky,pretoze NEVERIm ze niekto je az natolko obmedzeny ze by si nevsimol ze obdivuje nejakeho elektriou skopnuteho skunka
Ani ja nemám rada TH, ale prečo to rozoberať? Ako už bolo povedané, každý má iný vkus, počúva inú hudbu, veď nemôžme počúvať to isté. Možno, niekto nemá rád skupiny, čo počúvam ja. A vôbec ma to netrápi. Nech si každý počúva, čo chce.
tokio hotel je kokotina najvyssieho stupna. a ako som cakal, v dnesnej dobe uz o nich (chvalabohu) dajak nepocut nejake novinky. a aj na pokec v miestnosti TH uz neni 100 ludi jak kedysi proste TH maju slavu za sebou a mozu vydat vyberovku a ukoncit karieru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
AKO MOZE BYT NECO TAKE UPLNE OTRASNE A NEPOCUVATELNE TAK POPULARNE?
AJ ICH IMAGE JE ONICOM
TO JE ZAHADA............ktorú vyrieši Samanta lovkyňa záhad
ANI ŤA NEPOZNÁM A UŽ SA MI NEPÁČI TO TVOJE VTIERAVÉ SOFISTIKOVANÉ VYBERANÉ PÍSANIE PRÍSPEVKOV BLEEEEE IDEM SA VYBĽUĎ TAK POKIAĽ TO TIE DECKÁ POČÚVAJÚ TAK IM ASI CHÝBA HUDOBNÝ VKUS!!!!
NEZNÁšAM ŤA TY HNUSNÁ VYMETENÁ MRCHA PTFUJ NA TEBA!!!!!!!
Ani ja ta nepoznám a práve preto mi je jedno, či sa ti to páci, si daj staznost aj na lampáren, možno ti tam pomôzu, tak poradím ti, nabudúce napís rovno tam.
A inak ja ta velmi milujem...Si ma normálne rozplakal, ked si mi toto napísal
A inak nerozmýslal si nad tým, ze mozno práve tebe chýba ten hudobný vkus? Ci práve ty si tu nato, aby si určoval čo je dobré a čo nie? Tak potom ti patrí poklona!
xixixi.
za dalsie , ako mozte komentovat , takych trapnych vycesanych trapkov
a dalsi bod uz ani nemam , vymlete mozgy tie co zanimi salia ...
Presne si to vystihla