Hm.. skôr ma naštvalo to že naša triedna to organizuje a všetko sa koná o nás bez nás ona rozhoduje o všetkom. Ako keby nerozumela že to je naša stužková. Žiadné prípitky s rodičmi ale nejaké trápné vysvedčenia alebo nepochopím kam sa stratili všetky peni
ach, stuzkovu mi ani nespominajte. my sa uz tyzden hadame, na aku pesnicku budeme schadzat dolu schodmi a tiez mame prachy niekde v keli, lebo mame vsetko najdrahsie - oznamka, tricka, stuzky... proste horor...
No az tak hroznu tirednu sme nemali, ale nie si sam. Aby ti nebolo smutno: u nas sa dojebalo cele video zo stuzkovej (jebly kameram, zistili sme to az ked sme to dostali - s meskanim), stuzkova ako taka, bola celkom OK, ale tak ziadna extra slava ani program, ale vcelku sme sa zabavili. Oznamka sme menili 4krat (tablo 2krat) lebo sa "nehodilo" podla nasej triednej... ale uz to mam za sebou
Malalindus to mas este dobre.. mi mame triednoho ktory sa ledvaledva siel spytat riaditela ci nam moze skola zaobstarat obed chapes?
mi sme si robili vsetko a potom ked sme mali triednicku v pondelok zadrel: NO VSETKO SME SI POROBILI a mi sme len pozerali ze to iba ziaci robili... a on si to takto privlastnuje...to ani nieje triedny podla mna ale co uz uz len par mesiacov a fuuuuu...
55lienka no to by nastvalo aj mna keby si privlastnoval akoze pracu ziakov ale ta s nimi nevydes nasa triedna sa stara do stuzkovej ale aby sa k nam za tie 4 roky zacala spravat ako triedna a nedrzala si od nas taky odstup bolo by lepsie sak by aj tykat uz mohla ale ona neeee ale ta co uz sak do stuzkovej len 2 tyzdne a potom uz len par mesiacov a konec a potom bude niekto horsi....
fuha..no ja som tretiacka a zacali sme sa zbierat...teda--este sme sa len dohodli na miestnosti..a najviac sa do toho stara nasa triedna..ide jej o to, aby sa predviedla v naj svetle..a my si nemozme skoro nic povedat...sa faaakt tesim na 14.11.2008...ak sa vobec dozijem...
aaaaaaaaaaaaa my mame zajtra presne rok od stuzkovej juuuu, by som sa vytoto na taku triednu co by sa nam do toho tak rypala ved to je predsa VASA stuzkova a o vas
Ja som pred svojou Stužkovou tiež mala dosť pesimistické predstavy, že budem rada, ak na ňu čo najrýchlejšie zabudnem, ale nečakane dopadla úplne skvele.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
profesori este teraz rozpravaju, ze sme nasadli latku sialene vysoko a ostatne triedy maju co robit, ak sa k nej chcu aspon priblizit...
a to nam este ostalo na ucte cca 70litrov na vylet
buhahaha aky som zly a skodoradostny aahahaha
mi sme si robili vsetko a potom ked sme mali triednicku v pondelok zadrel: NO VSETKO SME SI POROBILI a mi sme len pozerali ze to iba ziaci robili... a on si to takto privlastnuje...to ani nieje triedny podla mna ale co uz uz len par mesiacov a fuuuuu...
Aj ked nasa triedna v tom na nas skor kaslala vsetko sme si robili sami, ale nestazujem sa
A tak ste jej mali nato cosi povedat, je to vasa stuzkova a vase peniaze,nech si rozhoduje sama o sebe!
a co sa tyka tych financii-my sme to mali v nejakom kupelnom hoteli v dudinciach takze to vyslo na par desaitok ...neni to az take hrozne