Stalo sa Vám už niekedy, že ste sa zaľúbili počas koncertu do speváka ? Minule sme boli na koncerte, väčšina fanúšičiek bola zaľúbená do dotyčného speváka, chlapík má skoro 50 ale správa sa na 12.Chodili by ste s chlapom, ktorý je každý deň opitý, berie
Chodili by ste s chlapom, ktorý je každý deň opitý, berie drogy, občas chodí do kasína s gaymi, podvádzal svoje predchádzajúce priateľky? Bola som prekvapená, koľko žien je až po uši zaľúbená do tej osoby...od 15 do 55 ročnej..
Nič iné som nepočula ako sexyboy, ty vole, ten je tak krásnej atď aj na FB má obrovský fanclub, a 300 fake profilov ja nechápem. čo môžu žrať na ňom tie zeny
@lejla32@5
Jedná sa o CH. K
Počas Juno Awards bol až tak ožratý že ledva stal na nohách ale počas interview chcel tancovať s novinárkou😂😂novinárka ho trikrát poslala do p.ce aj tak za ňou chodil ...nevie sa ani poriadne obliecť na akciu na červený koberec
Tu je asi rozdiel medzi "zaľúbenosť" a obdivom až amatérskou posadnutosťou Asi by som si zbytočne tieto pojmy nezamieňal po 30tke asi nikto nechceme mať doma polovičku čo uprednostňuje alkohol a random párty. Pokiaľ to teda nie je pre niekoho priorita
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Nič iné som nepočula ako sexyboy, ty vole, ten je tak krásnej atď aj na FB má obrovský fanclub, a 300 fake profilov ja nechápem. čo môžu žrať na ňom tie zeny
Jedná sa o CH. K
Počas Juno Awards bol až tak ožratý že ledva stal na nohách ale počas interview chcel tancovať s novinárkou😂😂novinárka ho trikrát poslala do p.ce aj tak za ňou chodil ...nevie sa ani poriadne obliecť na akciu na červený koberec