@dz@4 buď ku mne milá prosím ťa, toto ti ako babe nesvedčí. Vieš dobre aký som, že ja tak všeobecne ako aj teba mám rád a nerobil by som im zle a čo nechcú. Babu si cením, lebo som ich veľa za svoj život dobre spoznať nestihol. Mám k nim taký citový vzťah. Chcem ju ľúbiť, chrániť, pomáhať jej a mať ju najradšej . A moja počiatočná neskúsenosť nech nie je pre ňu odradením, ja sa to všetko pekne stihnem naučiť. Nech pozerá na moje vlastnosti, nie na to, či som/nie som neskúsený.
ok tak za toto aj tie komenty ta uznavam ale najlepsie hlasky si nedala:
"No ja nebudem chodiť holý, nech už je dĺžka tej anakondy akákoľvek, aj keď dospelá anakonda je určite dlhšia ako ten môj podľa mňa celkom dobrý cicík."
"tak nie nechodia holé, ale na fotkách je to u nich viac vidieť sa prezentovať ich prsiami, zadkami, ťavým kopýtkom v odvážnych prípadoch."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
"No ja nebudem chodiť holý, nech už je dĺžka tej anakondy akákoľvek, aj keď dospelá anakonda je určite dlhšia ako ten môj podľa mňa celkom dobrý cicík."
"tak nie nechodia holé, ale na fotkách je to u nich viac vidieť sa prezentovať ich prsiami, zadkami, ťavým kopýtkom v odvážnych prípadoch."