Nedá sa mi súkromne kontaktovať admina. Je to možné?
Mám otázky a problém, nejde mi nahrať pfp aj keď je vo vhodnom formáte, mám ju na ploche, ... Písal som jednu žiadosť ohľadom inej veci na mail, bez odozvy. Keď mu píšem SS (tajné správy), tak to vyerroruje web. Ako ho môžem inak súkromne kontaktovať?
@obsessionn@2 Stačí mi súkromne kontaktovať ten účet @soruniel@1 Nikoho adresu zisťovať nebudem ale keď je možnosť kontaktovať admina, tak by mala fungovať, aby sme mu fakt nemuseli ísť bliakať pod okná.
Admin sa na Birdz dostáva do pozície boha. Niekto v neho verí, niekto nie. Niekto čaká že príde, iný to vzdal. Každopádne je to tažká otázka na ktorú neexistuje jednoznačná odpoveď.
Jedného skvelého admina vyhnali krátko po spustení nového Birdzu sami birdzaci. Nezvládol to tu psychicky (to mám potvrdene od ďalšieho admina, ktorý tu bol po ňom, ale len veľmi krátko). Odvtedy žiaden admin uz nenabral tú odvahu Už sú to roky.
Pan jméno mé, mám už renomé,
Pan se jmenuju a jsem bůh!
Pan, bůh všech stád, Vás má slečno rád,
jen Pan je pro vás ten pravý.
youtb2x: » www.karaoketexty.cz/texty-pisni/kub...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@soruniel @1 Nikoho adresu zisťovať nebudem ale keď je možnosť kontaktovať admina, tak by mala fungovať, aby sme mu fakt nemuseli ísť bliakať pod okná.
tak asi to nebol ten pravy, Velky Buh Pan,
ked ho vystvali
Pan se jmenuju a jsem bůh!
Pan, bůh všech stád, Vás má slečno rád,
jen Pan je pro vás ten pravý.
youtb2x: » www.karaoketexty.cz/texty-pisni/kub...
cudné, velmi podivné..