Ale mamina mi nasla napisane moje ospravdlnenky podpisane akoze nou.. NAkoniec som jej to vysvetlila a este ma aj vysmiala, ze ako som si ich mohla zabudnut doma.. D
Nikdy sa mi vo veciach nehrabali, ale keď som mala asi 13-14 a schovávala som ich, našli ich párkrát fakt že náhodou a to sa vysvetľovalo v takom veku dosť ťažko
Paradox je, že teraz, keď si ich neschovávam, mi ich nenájdu nikdy
Ale pamätám si, jak mi raz vypadli pred našimi (asi v štrnástich a prvé čo ma napadlo bolo povedať, že si ich u mňa schovala @silence , a dodala som "môžete jej aj zavolať, ona vám to potvrdí!" Netušila som však, že to zoberú vážne a fakt jej zavolajú Tá chudera mala čo robiť, lebo za prvé netušila o čo sa jedná a za druhé vedela, že som v ten deň mala troje rôzne cigarety, takže keď sa jej pýtali, že aké to boli, spoľahla sa na šťastie a tipovala Ale tipla si správne, doteraz to nechápem
mama mi ich nikdy nenašla... našla mi len zapaľovač, raz, ešte som bola decko a vtedy som fakt nefajčila ale blbo sa to vysvetľovalo... a teraz... podľa mňa si myslí, že nefajčím... a mne je to teraz už viacmenej jedno už to beriem tak, že ju do toho nič nie je... ale pred ňou si nezapálim...
nie, pretoze ja ich mam stale vo vrecku nohavic, teda ich neschovavam...Samozrejme, niekedy si urcite vsimli, ze vo vrecku nejake mam, no co mi mali povedat, uz nemam 12, teraz niekedy fajcim aj s mamou..
raz som ich mala polozene na nocnom stoliku. netuším z akého popudu. povedala som, že si ich tam zabudol chlap, ale myslím že matka má nos a určite nevoniam vábne ked sa odniekiaľ dostavím.
..hehe..hej noa ze mi nasla aj ked ich nejak mocno neschovávam... nechala som si ich pri posteli na stolíku a ked som sa zobudila, nebola tam ani jedna .... a len mamine slová "nechcelo sa mi ísť do obchodu tak som si vzala jednu...potom druhú...tak ešte jednu.....zas ďalšiu....tak aj tú poslednú....tu máš peniažky, choď si kúpiť nove...." ..... dooosť jeba keď vám vlastná mama vyfajči cigarety D
našli mi ich v 15tich rokoch a tatko skoro umrel, ale keby mi ich našli teraz (keď sú si vedomí toho, že fajčím), vzali by to v pohode. Veď tatko sám povedal, že veľakrát mi ich hľadal, no za toho boha ich nevie nájsť
ja si pamätám, že keď som mala nejakých dvanásť-trinásť, v časoch mentolových petier (lebo som si myslela, že z nich nebudem smrdieť) som išla von a mala som ich schované v ponožke a vypadli mi, keď som prechádzala cez obývačku. a mamina mi dala facku a ja že: čo robíš, to je darček pre ocina!
odvtedy ma prehľadávali, do nejakých 15-16 rokov. ale to som vtedy veľa nefajčila (väčšinou iba cestou do školy/zo školy a vonku), takto veľa som začala v septime alebo kedy.
bola som na prechádzke s maminou, jej bratom a malou sesternicou a ten malý prďús rozdeľoval úlohy, že čo má kto niesť.
a keď prišiel rad na moju mamu, že má niesť moju tašku, tak mi zazvonil mobil, chcela mi ho vybrať no a vytiahla tabak.
"Čo je toto?"
"No tabak."
koniec rozhovoru. mala som vtedy... ja neviem, 17? to som mala také jediné tabakové obdobie. niéééé, 18 som mala, to bolo pred odchodom do Londýna, jasné.
mama potom chcela, aby som jej ubalila cigaretu, haha.
no a potom som jej volala z Londýna, že
"Práve som si kúpila najdrahšie cigarety vo svojom živote."
mama ticho
"Si stratila reč kvôli tej cene alebo kvôli tomu, že fajčím?"
"Kvôli tomu druhému."
"Tak keď sem za mnou pôjdeš, mi sem dones kartón, tu je to fakt drahé."
mama mi ich nasla veela vela krat.. bravala mi ich ale vzdy som si ich zobrala spat.. vacsinou ani nic nepovedala.. niekedy len tak spomenula ze mi ich nasla.. a niekedy ma zdrbala ze mi dava peniaze a ja to minam na toto.. a v poslednej dobe uz kasle na to..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
163 komentov
nadsena z toho nebola, no dramu z toho nerobila...
a povedala ze aspon mam styl a kupim si tie najdrahsie
Paradox je, že teraz, keď si ich neschovávam, mi ich nenájdu nikdy
Ale pamätám si, jak mi raz vypadli pred našimi (asi v štrnástich a prvé čo ma napadlo bolo povedať, že si ich u mňa schovala @silence , a dodala som "môžete jej aj zavolať, ona vám to potvrdí!" Netušila som však, že to zoberú vážne a fakt jej zavolajú Tá chudera mala čo robiť, lebo za prvé netušila o čo sa jedná a za druhé vedela, že som v ten deň mala troje rôzne cigarety, takže keď sa jej pýtali, že aké to boli, spoľahla sa na šťastie a tipovala Ale tipla si správne, doteraz to nechápem
našli mi ich v 15tich rokoch a tatko skoro umrel, ale keby mi ich našli teraz (keď sú si vedomí toho, že fajčím), vzali by to v pohode. Veď tatko sám povedal, že veľakrát mi ich hľadal, no za toho boha ich nevie nájsť
odvtedy ma prehľadávali, do nejakých 15-16 rokov. ale to som vtedy veľa nefajčila (väčšinou iba cestou do školy/zo školy a vonku), takto veľa som začala v septime alebo kedy.
bola som na prechádzke s maminou, jej bratom a malou sesternicou a ten malý prďús rozdeľoval úlohy, že čo má kto niesť.
a keď prišiel rad na moju mamu, že má niesť moju tašku, tak mi zazvonil mobil, chcela mi ho vybrať no a vytiahla tabak.
"Čo je toto?"
"No tabak."
koniec rozhovoru. mala som vtedy... ja neviem, 17? to som mala také jediné tabakové obdobie. niéééé, 18 som mala, to bolo pred odchodom do Londýna, jasné.
mama potom chcela, aby som jej ubalila cigaretu, haha.
no a potom som jej volala z Londýna, že
"Práve som si kúpila najdrahšie cigarety vo svojom živote."
mama ticho
"Si stratila reč kvôli tej cene alebo kvôli tomu, že fajčím?"
"Kvôli tomu druhému."
"Tak keď sem za mnou pôjdeš, mi sem dones kartón, tu je to fakt drahé."
a bolo.
Moja segra si odkladala na výťah keď šla večer domov a ráno si ich brala
ale zistila že to je zlý nápad, keď jej ich suseda ukradla