Viem ze je tu isty navod na to ako na cssko a nesledne ako si zmenit svoju webku na nieco originalne. Z toho navodu som maximalne vycital ako zmenit pozadie webky a nejake dalsie nepodstatne drobnosti. Tym sa nechcem tomasa nejak dotknut kedze ma isto kop
@26 akoze nie kazdy mi da svoje heslo aby som mu tam mohol capnut par slov ktore nikomu nedavaju zmysel a nie kazdemu mam chut venovat, napr teraz by som ti to uz nebol ochotny spravit aj ked sa chystam ti to este asi mierne zdokonalit
@31 sibnutost je nakazliva a ja som ju od teba dostal teraz ju musim doma v postielke liecit a djkenny je o 2 miestnosti vedla a nemoze sem prist lebo by sa nakazil aj on
ty máš čo komplexy z toho že si nemôžeš urobiť takú super webku ako ostatní čo sa v tom vyznajú? ale je pravda že je to spravene trochu blbo lebo na profil v myspace toho toľko vedieť netreba, ale birdz je jedinečný tak toľko nepindajte
mozno som si to len poriadne nepozrela...ale na prvy krat...fakt som asi odveci.ak by si sa vazne nudil...vazne uvazujem,ze by som ta uprosila,aby si mi ho spravil(kosmiklove)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
@11 ten tomasov?
keby som nemal tolko inych veci tak by som vam tie webky niektorym spravil na zelanie
@19 keby ta otravovalo 20 ludi, hned by ta to preslo
@20 tie naucne weby su niekedy pre laika este zlozitejsie a ja chcem dat dokopy nieco comu by mal pochopit kazdy
Nemyslím takú istú webku, ale...jaaaj...doslovne ju sprav ty.
@xdjkennyx
Táto šibnutá osoba je tvoj brat?
...Tak mu vysvetli že nemá moje gény
A stačilo!
Aká je téma?
...Editácia webky? Tak edituj.
Brú noc
Prepáč