bola som v solárku a je to ako rakva BRR strašne sa tam bojím, bojím sa ,že sa to zatvorí a ja to nedokážem otvoriť alebo tak.. to isté aj keď som bola na magnetickej rezonancii.. už ma tam NIKTO NIKDY nedostane!! radšej mám slniečko
posunula by som sa na uroven blondin, ktorym slnko kozu spaluje. Naco si to stazovat, ked priroda rozhodla, ze s opalenim nemam mat problem? Nechapem brunetky, co chodia do solarka.
Pracujem v soláriu a tak sa mi tam po práci vôbec nechce ísť. Už radšej bežím odtiaľ preč. Každopádne nevidím v tom nič zlé. Človek nemá neželané biele miesta (tak ako keď sa opaľujete v plavkách na slnku) a určite je bezpečnejšie poležkať si 8-10 minút v solárku ako trčať celý deň na slnku. Samozrejme nič netreba preháňať, všetkého veľa škodí
@hyrdelqa nebol by som si tym taky isty, kedze len pred nejakym polrokom som cital spravu nejakych vedcov z UK, ktori potvrdili ze uz od prveho vstupu do solaria hrozi omnoho vyssim % rakovina koze.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
po druhé - tam, kde je solárium, sú zvyčajne nablízku aj masáže, šak by ma šľahlo o zem od strachu
radsej sa opalim na slnku ked chcem byt hnedsia
stoji to peniaze, robi mi to nezelany odtien pokozky, chce to cas a nie je to zdrave
tak naco