ja som bola v strip bare iba, ale ked si si zaplatil dost, tak aj ine veci ako lap dance si mohol dostat bolo to v prahe a bolo to strasne trapne, sme sa s kamosom smiali cely cas, lebo zenske asi nie su zvyknute, ze tam chodia ludia, ktori rozumeju po cesky ako zazitok super, ale znova by som nesla
@wewo my sme sa raz dvanásti dohodli že ideme v piatok večer von a až keď sme prišli do mesta a všetky bary boli zatvorené sme zistili že je nejaký sviatok tak sme potom na pumpe vyžierali oriešky
A k téme, kamaráti boli ale hovorili že tam nie sú pekné ženy
@jantebont v red cat cabaret a bolo to zaujimave este sa chystam na ine predstavenie, tak uvidime, ze ake to bude. ale toto je take celkom posh miesto
mozno su aj lepsie, neviem.
V kurvinci som bol velakrat (vacsinou trollit), raz aj ako zakaznik (isiel som s kamosom, ktory sa zenil), ale kedze mam frajerku, tak som chcel od slecny len nech mi ukaze cecky a ked tak zatancuje. Nechcela, tak som dostal refund.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Toto je najerotickejší klub v Nitre
iba v muzeu sexu, na chlapskom striptize a v takom sort of erotickom muzeu ci ako to nazvat
A k téme, kamaráti boli ale hovorili že tam nie sú pekné ženy
mozno su aj lepsie, neviem.
V kurvinci som bol velakrat (vacsinou trollit), raz aj ako zakaznik (isiel som s kamosom, ktory sa zenil), ale kedze mam frajerku, tak som chcel od slecny len nech mi ukaze cecky a ked tak zatancuje. Nechcela, tak som dostal refund.