ahojte, chcela by som sa spýtať či náhodou neviete koľko sa platí za poštovné, keby som si chcela objednať balík z Poľska, aká suma by sa mi tam prihodila.. .vdaka velka
Aké poplatky platím okrem dobierkovej sumy pri preberaní dobierky zo zahraničia?
Okrem dobierkovej sumy, ktorá bude prepočítaná v deň preberania zásielky na dobierku kurzom Poštovej banky, a. s., devíza – predaj, budete platiť poplatok za realizovanie platby:
pri zaslaní peňazí na účet 4,00 € bez ohľadu na výšku poukázanej sumy,
pri výplate peňazí v hotovosti 6,00 € bez ohľadu na výšku poukázanej sumy.
Poplatok je za zrealizovanie platby do cudziny prostredníctvom služby Poštovej banky, a. s. - EUROGIRO.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
Aké poplatky platím okrem dobierkovej sumy pri preberaní dobierky zo zahraničia?
Okrem dobierkovej sumy, ktorá bude prepočítaná v deň preberania zásielky na dobierku kurzom Poštovej banky, a. s., devíza – predaj, budete platiť poplatok za realizovanie platby:
pri zaslaní peňazí na účet 4,00 € bez ohľadu na výšku poukázanej sumy,
pri výplate peňazí v hotovosti 6,00 € bez ohľadu na výšku poukázanej sumy.
Poplatok je za zrealizovanie platby do cudziny prostredníctvom služby Poštovej banky, a. s. - EUROGIRO.