Cawte chcel by som sa vas spytat co by ste povedali matke keby tusila ze fajcim zelene. Vcera som prisiel absolutne zbombeny a ona to na mne vydela napada vas nejaka dobra vyhovorka??
Keby mňa tak mama videla tak by som skôr mala výčitky svedomia za to čo robím so životom , ktorý mi ona darovala ...v 15tke takto ..hmm máš sa čím chváliť.
Mne na to prisli ale tak cca rok stacilo povedat ano fajcim travu mi povedali nerob si z toho srandu a dali mi pokoj teraz to vykryvam na obycajne cigy
2. nechoď domov sfajčený.. ja to síce už nerobím, ale toto bolo to najhoršie, čo som vždy zažívala, keď som mala prísť domov totálne odpálená.. hrozne mi to bolo ľúto
3. keď už musíš, povedz, že si pil.. ak to máš teda tolerované, ja som vždy povedala, že som mala 2 striky alebo tak.. a pálila som do izby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a keď som , tak si myslí, že som spitá
a keď som spitá, nemyslí si nič
Keby mňa tak mama videla tak by som skôr mala výčitky svedomia za to čo robím so životom , ktorý mi ona darovala ...v 15tke takto ..hmm máš sa čím chváliť.
2. nechoď domov sfajčený.. ja to síce už nerobím, ale toto bolo to najhoršie, čo som vždy zažívala, keď som mala prísť domov totálne odpálená.. hrozne mi to bolo ľúto
3. keď už musíš, povedz, že si pil.. ak to máš teda tolerované, ja som vždy povedala, že som mala 2 striky alebo tak.. a pálila som do izby