no, keď už teraz to je pokazené, tak sa môžem dúfam aj k téme vyjadriť...ide (ako vždy) o to, aký motorkár. Keďže v nadpise to nebolo bližšie špecifikované, tak...ono, poznám pár motorkárov, ktorí to majú ako koníček (tie obrovské harleyky a im podobné stroje)...chodia s tým na výstavy, na nejaké festy a podobne. taktiež aj tí veteráni, ktorí majú staré motorky, ktoré berú ako svoj koníček, aj tí sú v pohode...uznávam to, že každého musí niečo baviť a je to v pohode, kým to nezachádza do extrému.
A áno, na druhej strane sú tu potom tí, ktorí si myslia, že veľká motorka + vysoká rýchlosť je cool, to sú darcova orgánov, ako tutu kolega spomenul. ale to sa nepoučí, kým sa tomu niečo nestane...
Nesúhlasím s názorom DARCOVIA ORGÁNOV ...zato , že mladí dementi nevedia , čo od radosti, sú maximálne nezodpovední a končia rozbití kade tade po cestách netreba odsudzovať všetkých!
Môj otec je motorkár , bratia zatiaľ len na crosskách a ja sa tiež rada povozím ...
Skôr by sa mali zamyslieť vodiči osobných áut , ktorí motorkárov ignorujú , "zabúdajú" im dať prednosť a podobne...z vlastnej skúsenosti píšem ...
v prvom rade mam k tomu respekt .. paci sa mi to velmi ale musia to byt choppre nie jogurtiky a podobne ... moja polovicka ma niekolko (myslim, ze 3) starych motoriek - veteranov .. chodievame na zrazy a tak .. (mne osobne sa konkretne tie jeho stare motorky nepacia ale pst .. on na ne neda dopustit ) .. ked ma prvykrat previezol- cely den som nemohla dat usmev dolu z tvare (sli sme ale iba po polnych cestach ) ... ale ked ideme po ceste a stretavame auta mam strach -veeeelky strach - aj ked sedim na motorke s clovekom, ktory jazdi od mala .. kamarat mojho tatika umrel na motorke aj ked cely zivot jazdil podla predpisov vdaka chybe vodica auta... vsetko je to relativne .. teraz nechcem smrt motorkarov davat za vinu len autam ...jasne, ze sa najdu aj blazni, sialenci abo lepsie pomenovanie blbci co si dokazuju svoju silu a aky su cool rychlou a nezodpovednou jazdou, ale tak to uz je ich problem, ked skoncia ako skoncia (ako darcovia organov)- oni si to vybrali
a pokiaľ ide o tú druhú skupinu, o ''dobrovoľných darcov orgánov''...poznám pár takých, ktorí jazdia veľmi rýchlo aj cez dedinu a tak, myslia si, že sú to veľkí frajeri a takto...mne je úplne jedno, či sa nejaký idiot niekde zabije na motorke, vadí mi to, že pri tom môže zabiť aj iných ľudí...
potom ako som pred pár dňami uvidelajedného asi tak 20 ročného chaalana s svetlohnedými po plecia dlhými kučeravými vlasmi koženou bundou a čižmami,na motorke,som povedala ze mu zapredám dušu.NEVYSLO TO NO..
moj priatel je motorkar, je dokonca president motorkarskeho klubu, jazdi (me ) na harley a dokym som sa s nim nezoznamila vobec som ani nevedela ze existuju motorkarske kluby a vsetko okolo toho. bolo to pre mna uplne nieco nove, ti ludia a spolocnost a tak. nikdy som mu nevycitala ze to robi, naopak ja ho v tom podporujem aj ked mam obavy ked chodi sam na motorku lebo viem ako jazdi tak som najradsej ked jazdim s nim lebo ked sa zjebe tak ja s nim a aspon sa onho nebudem musiet starat ak by to prezil ale nie no. ale poviem vam je to fajn ked saniekam priveziete na takej motorke za takym typkom (vyzera tak dost vrazebne ako motorkar) a vsetky baby pozeraju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
k téme, never.
videla som ako sa jeden chlapík na motorke zabil. Mala som 9, pozerala som sa na to z autobusu niekde v Taliansku a celé hodiny som preplakala -.-
A áno, na druhej strane sú tu potom tí, ktorí si myslia, že veľká motorka + vysoká rýchlosť je cool, to sú darcova orgánov, ako tutu kolega spomenul. ale to sa nepoučí, kým sa tomu niečo nestane...
a tí ostatní...nesúdim, kým nepoznám.
Ale osobne si myslim, ze je to aj celkom cool, ak sudim podla tych motorkarov, ktorych poznam osobne.
Ináč sa mi morotky páčia, ale len tak z diaľky
Môj otec je motorkár , bratia zatiaľ len na crosskách a ja sa tiež rada povozím ...
Skôr by sa mali zamyslieť vodiči osobných áut , ktorí motorkárov ignorujú , "zabúdajú" im dať prednosť a podobne...z vlastnej skúsenosti píšem ...
ale zas poznám jedného, ktorý je extrémne sexy. i keď v hlave toho zrejme moc nemá. je to individuálne
[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL= » imageshack.us ]ImageShack.us[/URL]
Takýto hejjj?!
Se nedivim že chcípaj jak na běžícim páse
Du při zatáčkách to byl masakr jak hrom
Na vlastní voči sem viděl jak se jeden rozmrd vo strom
Stálo mu to za to,že jak kokot rychle jel?
Teď už jede maximálně po Hay way to hell !"
a samozrejme dobrý
a pokiaľ ide o tú druhú skupinu, o ''dobrovoľných darcov orgánov''...poznám pár takých, ktorí jazdia veľmi rýchlo aj cez dedinu a tak, myslia si, že sú to veľkí frajeri a takto...mne je úplne jedno, či sa nejaký idiot niekde zabije na motorke, vadí mi to, že pri tom môže zabiť aj iných ľudí...
Teda nie takí tí dlhovlasí. Ale takí mňam motorkári!