Ahojte, som gay a zaujimalo by ma že aké máte názory na gayov... dúfam že svoj názor vyjadríte slušnou formou lebo naozaj by som nechcel aby sa tu niekto urazil.
Ja som hetero a nejak to nedokazem alebo nechcem pochopit. Rad by som sa ta opytal par otazok v ts. Skumam tuto temu a odpovede od real homosexuala by mi mozno pomohli pochopit ich svet.
V podstate je mi jedno,že je človek gay ak to nedáva najavo a nerozpráva tým tenučkým hláskom ako...Jednoducho ak to nedáva najavo je mi to úplne jedno.
su 2 druhy:
1. takí tí priteplení, čo na prvý pohľad vyzeraju. Tenky hlas, a nemaju dobru povahu a proste sedieť s takym v lavici nie je dobre. Ochmatkava a robi kkt.
2. takí, čo na prvý pohľad nie su. Tí su ok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Napr. Taký Ricky Martin
:S
1. takí tí priteplení, čo na prvý pohľad vyzeraju. Tenky hlas, a nemaju dobru povahu a proste sedieť s takym v lavici nie je dobre. Ochmatkava a robi kkt.
2. takí, čo na prvý pohľad nie su. Tí su ok.
a vlastne moja oblubena historicka osobnost bola priteplena zevraj! » sk.wikipedia.org/wiki/Lucius_Cor...