multikulturalizmus je nástroj novodovej vládnucej elitiy ako vymazať identitu každého národa len židia , islamisti sa tomu zázračne vyhnú a ich plán na ovládnutie sveta bude dokončený
podobne ako @2 , ale ja aj chápem, že pre moslimov je nemožné sa prispôsobiť, ich kultúra je úplne iná... malé kultúrne rozdiely sa ľahko prerobia a stratia - napr. keď Slovák vycestuje niekde do Nemecka, ale pre nás by bolo rovnako nemožné sa prispôsobiť moslimskej kultúre, aj keby sme ju nepovažovali za barbarskú... určite to nie je dobré, že do Európy imigruje toľko moslimov, nútia staré kultúry, ktoré sú tu roky prispôsobiť sa im a to nie je správne...
Nechápem jednej veci... Čomu sa budete prispôsobovať ?
Síce som neveriaci a nikdy som v nejaké náboženstvo neveril ale to že niekto má svoje predsvečenie a má si ho záujem brániť je správne !
Každopádne čo sa týka toho že sa sem sťahujú myslím že aj keď je ich situácia v krajine zlá z dôvodu vojny alebo chudoby atď. tak to nerobí problém. Väčšina moslimov sú slušní pracujúci ľudia. Len sú iný a to je pre nás nezvyk. Ale nejde o to že by sme sa k ním mali prispôsobovať mali by sme si obaja navzájom porozumieť ...
@sevara pekné
nie všetci moslimi, sú takí ako vidíte na topkách,
tí originál z centra podporujú aj iné náboženstvá, a stavajú im tam, tak ako pre Arabov, tak aj pre kresťanov, a aj pre nás Israeli
@yoshtixiang Videl som raz dokument kde bola jedna budova s jednej polovice mešita a z druhej kostol... ľudia by si mali brať z toho príklad a nie pochovávať prasatá na mieste budúcej mešity
nechápem tú logiku za tým, že by som sa mala ja prispôsobovať niekomu, kto nemá ani najmenšiu snahu prispôsobiť sa tradíciám, hodnotám a právnemu systému krajiny, do ktorej príde žiť.
Nevidím žiaden dôvod byť tolerantná k niekomu, kto nie je tolerantný k nikomu.
utekajú z krajiny, v ktorej je im zle....prídu do Európy, žijú podľa tradícii krajiny z ktorej ušli, presadzujú hodnoty krajiny z ktorej ušli, a snažia sa pozmeniť prostredie do ktorého prišli, aby sa viac podobalo tomu ich domácemu. Aká je za tým logika? Keď je tam zle, asi je to preto ako tam spoločnosť funguje. A keď je v Európe "dobre" tak je to zasa preto ako tá spoločnosť funguje. Prídu lebo chcú žiť v lepšom, ale pritom to lepšie chcú postupne obracať na to čo mali doma (odkiaľ ušli lebo tam bolo zle) ????
WTF ????
o akej miere tolerancii hovoríš??? o zavedení šarie vo východnom londýne??? alebo zmene švajčiarskej vlajky??? Ak niekam prídu nech sa prispôsobia v prvom rade oni...ak sa im nepáči, nech sem nelezú...
@pesadilla Hovoríš o nie čom čo pravdebodobne sama nepoznáš kedže som mal tú možnosť vidieť aj niečo naživo a nie len o moslimoch v telke tak viem povedať že sú to úplne normálny ľudia
@james98 Ja áno vidím rozdieli v kultúre a kultúra ktorá odlišná od mojej má ostať tam kde sa vyvíjala a nie aby sa začleňovala a pomali pohltila moju kultúru aký si tak silný Multikulti odsťahuj sa do Pakístanu som zvedaví do kedy budú tolerovať tvoje reči o tom že chceš mať u nich vlastný priestor.. už by vám malo dojsť že Multikulturalizmus zlyhal vo švačiarsku žiadajú aby miesto kríža tam bol ich polmesiac. Nieje to trochu drzosť?
@pesadilla@23 dobré názory vidno že niekto tu chápe celí tento zákerný princíp mutlikulturalizmu... Škoda že mnohým naivným birdzákom to ešte nedošlo...
@sevara@26 možno je príjemný a prívetiví taky pakistanec ke´d je sám v spoločnosti no keď ich je celá tlupa tak by si asi zmenil názor. Mne cigáni čo boli v UK hovorili že to z Pakistáncov ide hrôza že sú horší ako Sami cigáni tak keď mne toto cigán povie tak nieje až tak úplne pravda o tom čo si čítal čo si videl čo si počul a čo tu píšeš.. To nestači len pristať na Heathrow a utvoriť si celkovú predstavu o tom čo si na letisku videl o celom tom fungovani rôznych etnických skupin na jednom mieste..
@sevara@18 ako je rozdiel keď si niekto svoje presvedčenie bráni a ke´d ho niekto tebe vnucuje.. Napríklad nejaký arabák tu dojde a bude chcieť aby to fungovalo ako v jeho krajine to nieje obrana jeho presvedčenia právo šária nieje o uchráneni si presvedčenia a vnútení ho inej kultúre..
@trash neviem no, ľudia sú napiču. všetci zrejme čiže pochybujem, že to niekto zmení.
prísť niekam, spraviť bordel, šíriť nenávisť a robiť podobné hovadiny (hoci by sme mohli všetci byť proste ľudia) je veľmi múdre od tých, čo to nejako riadia. asi budem označená za piču, ale rovnosť by bola veľkým krokom dopredu. asi až priveľkým na ľudstvo
@strangelady Práve že to dobre myslíš ale takto to nikdy nemôže fungovať. Jedine aby bol poriadok by jedny ľudia museli držať iných na uzde a nedovoliť im aby robili bordel. Viď černosi v USA v Európe spolu z Arabmi. V Afrike nech sa biju medzi sebou keľko chcú mi by sme do toho ani zasahovať nemali ale tu sú v Euzrópe takže tu by mali dostať poriadnu na piču keď budú vystrájať ukázať im mašľu namieriť gun a nasilu ich donútiť ku slušnému chovaniu. A ak to nezabere rezať a rúbať.
medzi všetkými skupinami sa nájdu aj takí čo budú robiť bordel aj normálni a príde mi hlúpe odsudzovať niečo len preto ,že to nepoznám,nestretávam sa s tým často,a je tam určite aj veľa slušných, pokiaľ to neohrozuje moje práva a slobody nie je o čom .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Presne to iste vadi aj mne. Naopak ked ide Europan do ich krajin tak sa prisposobit musí.
ale viac k tomu nepoviem, nechcem sa hadat
Dobre si to napisala.
Síce som neveriaci a nikdy som v nejaké náboženstvo neveril ale to že niekto má svoje predsvečenie a má si ho záujem brániť je správne !
Každopádne čo sa týka toho že sa sem sťahujú myslím že aj keď je ich situácia v krajine zlá z dôvodu vojny alebo chudoby atď. tak to nerobí problém. Väčšina moslimov sú slušní pracujúci ľudia. Len sú iný a to je pre nás nezvyk. Ale nejde o to že by sme sa k ním mali prispôsobovať mali by sme si obaja navzájom porozumieť ...
nie všetci moslimi, sú takí ako vidíte na topkách,
tí originál z centra podporujú aj iné náboženstvá, a stavajú im tam, tak ako pre Arabov, tak aj pre kresťanov, a aj pre nás Israeli
Nevidím žiaden dôvod byť tolerantná k niekomu, kto nie je tolerantný k nikomu.
utekajú z krajiny, v ktorej je im zle....prídu do Európy, žijú podľa tradícii krajiny z ktorej ušli, presadzujú hodnoty krajiny z ktorej ušli, a snažia sa pozmeniť prostredie do ktorého prišli, aby sa viac podobalo tomu ich domácemu. Aká je za tým logika? Keď je tam zle, asi je to preto ako tam spoločnosť funguje. A keď je v Európe "dobre" tak je to zasa preto ako tá spoločnosť funguje. Prídu lebo chcú žiť v lepšom, ale pritom to lepšie chcú postupne obracať na to čo mali doma (odkiaľ ušli lebo tam bolo zle) ????
WTF ????
o akej miere tolerancii hovoríš??? o zavedení šarie vo východnom londýne??? alebo zmene švajčiarskej vlajky??? Ak niekam prídu nech sa prispôsobia v prvom rade oni...ak sa im nepáči, nech sem nelezú...
prísť niekam, spraviť bordel, šíriť nenávisť a robiť podobné hovadiny (hoci by sme mohli všetci byť proste ľudia) je veľmi múdre od tých, čo to nejako riadia. asi budem označená za piču, ale rovnosť by bola veľkým krokom dopredu. asi až priveľkým na ľudstvo