Naposledy pred 2 mesiacami na Sherlocka Holmsa prestavka bola taka kratka ze ja kamarat a 4 pekne baby sme sa skoro nedostali do hali nakoniec nas vratnik pustil a do konca predstavenia sme sa so krasnymi zenami rozpravali
Quo vadis - robení na proamerický spôsob, neviem mne sa to moc nepáčilo a o tému kresťanstva sa to fakt len čuchlo, to gro tam bolo urobiť veľkú show (aspoň ja som mala taký pocit, čakala som jednoducho niečo iné).
A Sherlock celkom ušiel, tiež všetko stavané na veľkolepej výprave a potom tá hodnota trošku uniká a nie len hodnota, aj čo sa týka spevu a hereckej zložky, profesionálne mi to neprišlo. Možno by mohli robiť menej muzikálov...
Ach prečo som len taká kritická? Ani sama neviem. Asi ma tie Landové muzikály nastavili akoby mal muzikál vyzerať a nič sa k tomu nepribližuje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
A Sherlock celkom ušiel, tiež všetko stavané na veľkolepej výprave a potom tá hodnota trošku uniká a nie len hodnota, aj čo sa týka spevu a hereckej zložky, profesionálne mi to neprišlo. Možno by mohli robiť menej muzikálov...
Ach prečo som len taká kritická? Ani sama neviem. Asi ma tie Landové muzikály nastavili akoby mal muzikál vyzerať a nič sa k tomu nepribližuje...