Sins of Thy Beloved, Flogging Molly, Thy Serpent, Anorexia Nervosa (tých asi ako jediných aktívne počúvam)..ale v hudobných názvoch jednoznačne vedú tracky od Bal Sagoth
Pivnica (neskôr som zistila, že to ide od slova underground)
Smola a hrušky majú tiež svoje čaro.
A českí Jestě jsme se nedohodli
alebo potom už spomínaný How?no!cuc. Tým keď som robila koncert, veľmi ťažko sa mi to písalo do tlačovky... A túto benefičnú akciu potvrdia aj martinské stálice How? no!cuc bolo to v médiách po celom slovensku, aj v zopár tlačených verziách.. a je to zlé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
mylazysundays.com
necyklopedia.sk
A ešte Sexy Sushi a Dananananaykroyd.
@indelirium mne sa páči draco and the malfoys (my father is rich and your dad is dead )
----
@indelirium jéj, poznáš wizardrockové chujoviny?
@narazuvzdornaa poznám, ale nepočúvam. ale táto má celkom vtipné názvy pesničiek.
a inak zaujímavá je Chumbawamba, Butthole Surfers, Architecture in Helsinki atď. veľa by sa našlo
najobľúbenejšia
túto nejako extra nemusím ale aj tá je v pohode
Tri sestry
» bandzone.cz/spocenauklizeck...
Smola a hrušky majú tiež svoje čaro.
A českí Jestě jsme se nedohodli
alebo potom už spomínaný How?no!cuc. Tým keď som robila koncert, veľmi ťažko sa mi to písalo do tlačovky... A túto benefičnú akciu potvrdia aj martinské stálice How? no!cuc bolo to v médiách po celom slovensku, aj v zopár tlačených verziách.. a je to zlé
no ale ved aj taka Vypsana fixa je originalny nazov...aj tie Slize...