Objednala som si z Holandska research chemical. Prišla mi prázdna obalka, evidentne bola otvorená na colnici. Neprišiel mi ale žiaden papier, iba tá prázdna obálka! Nie je to podľa vás divné? Ak by som mala nejaký právny problém, načo by mi ju posielali?
Ja som si myslela, že ak vam niečo zadržia na colnici, tak cely balík ako je si tam nechajú a pošlú vám papiere a nie že otvoria obálku, vyberú čo v nej je a pošlú vám ju. Nie som fanúšik drog iných ako alkoholu, ale vždy som chcela skusit lsd. Objavila som stránky a iné zdroje, kde sa pisalo o legálnej náhrade lsd = 1p-lsd. Googlila som ďalej, aby som zistila, či je alebo nie je legálna tu na Slovensku. Nic som nenašla. Ani zmienka. Teraz, keď mi prišla tá prázdna obálka prelepená s lepiacou páskou “clo cz” úplne prázdna, len tak, nic viac, som v strese, pretože netuším čo má čaká. Je to celé nejaké divné. A natrafila som na článok - na moje nešťastie napísaný až po mojej objednávke - kde sa píšu rôzne veci, je v tom obrovský bordel, ale tvrdí sa v zákone, že všetky soli tejto latky (lysergickej kys.) sú nieco. No a ja neviem, či to platí tak, akoby som kúpila ilegálnu vec. Pričom lsd a lsd-25 je dané konkrétne. Bojim sa, že mi príde predvolanie na súd. Týmto chcem aj upozorniť - nekupujte si picoviny na internete, tak ako ja, a chcela by som pocut vaše názory na tu prázdnu obálku a nic viac.
hmm, to sa nesmies pytat studentov taketo veci, studenti by nemuseli vediet.... ja by som ta zatkol za to aka si pekna, keby si sa chcela uistit ze ti nic nehrozi tak profesionali su judr hasikova a judr gereg , tibor timar a dalsi . a teraz som si spomenul raz som sa nieco potreboval spytat a 1. konzultaciu som mal zadarmo a su to profici, bolo to myslim na 99% tuto: » www.akmnlegal.sk/sk/medicinske-p... ... ale neviem ci este ponukaju tu konzultaciu zadarmo, maju tam medicinske pravo ale ti advokati poznaju taketo veci, skusal som ich, davnejsie, bol som u viacerych a povedali mi to iste. alebo judr balvan v nitre tiez ponukal davnejsie prvu konzultaciu zadarmo a sice nema titul judr ale je to dobry advokat, mam ho rad, nesnazi sa z cloveka vytiahnut peniaze a poradi, pomoze a nevie o nic menej ako ti drahsi- z mojej skusenosti. .... a mozno by som ti aj ja vedel poradit ja viem tiez nejake veci ohladom trestneho prava, mediciny a mozno ze by to stacilo , ak by si so mnou isla aspon na kavu niekde v Nitre/Sali / Seredi , si presne moj typ. .... ale ono dnes je taka doba ze si to mohli na colnici pichnut a tebe poslat prazdnu obalku akoze to vypadlo , ono ja si myslim ze to tak aj bolo, tak sa nebojkaj...
Ďakujem, si kamos! Dúfam, že colnici budú mat krásny víkend Hej no, presne o tu spirituálnej časť mi ide. No neverim ľuďom, že to čo by mi dali, je real lsd. A testing kit stojí 30e @wewo
Ja byť tebou skôr nejako popozerám tú obálku poriadne ľudia keď už takéto veci posielajú tak sa to snažia zakamuflovaťa as fuck. Takže pekne po bokoch rozstrihni obalku, prehmataj či niekde neni zdvojená niektorá strana alebo či sa ti niektorá strana nezdá hrubšia a potom šup skalpelom rozrezať; )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov