To je asi rovnaká chujovina ako keď sa tu minule nejaká pseudointeligentná Birdzácka oháňala tým, že "my inteligentní, vyštvime odtiaľto ľudí, čo sú aj na Pokeci" či tak nejako to bolo. Parafrázovane, ale proste rovnaká kokotina.
@pubert podla mna este znamejsie, pokial budeme sirit jeho slovo dalej mohol by domysliet dalsie pravidla lebo 8 nie je vobec symbolicke cislo a neda sa to dobre sirit
@inequity ... jak bude mat tvoja partnerka tolko co ma teraz moja ...opytam sa ta ci si myslis ze mas doma staru babu dobre ? ... ...a povacsine su to jeble pipky ...aj ked ano su aj normalne ...., a nemusis sa tiez navazat do mojho zivota ...nezijes ho za mna ...a navyse nemozes porovnavat co je lepsie tak psssst
1. na niektorých sa dá pobaviť, ale veľká väčšina z okruhu 15-17 sú naozaj na svoj vek inteligentné a nápadité a kurva čo si za kokota? si boh? nie... tak drž hubu a krok a nechaj ostatných napokoji...sa ti tu nepáči, tak sem nelez
@strommen2428 ale ty kokot sa môžeš navážať do života 13-17 ročných birdzáčiek a rozhodovať či tu majú byť alebo nie a porovnávať ich akoby boli všetky rovnaké. Typický jeblý smerovec, vodu káže víno pije.
@inequity ...a rozhodujem o tom ? ..dal som prikaz ? ...ani to neni v mojej moci ani som to tak nenapisal v ankete .... precitaj si este raz ked chces a nechaj cas svojmu mozgu kym to spracuje .... v ankete som sa pytal ci by to nebolo lepsie, nie ze ich maju pod sekundou vyjebat ..... , mimo temy ..ale jebly smerovci vyhraju najblizsie volby a bude to zdrvujuce ..tesis sa co ?
@strommen2428 nerozhoduješ o tom, len do tvojho strkáš tvoj nos keď ťa do toho hovno - a keď to spravím ja tebe, už si nasratý. Našťastie, že takú právomoc nemáš, to by bol birdz potom maximálne jebnutý portál. A áno, teším sa na to že SMER vyhrá voľby, lebo ja sa nasáčkujem do anglicka a na teba s radosťou napíšem svoje dlhy ktoré spôsobí súdruh Fico tým že napríklad požičia Grécku 270€ na osobu
@inequity ... aby som ti pripomenul ... fico pozicial grecku , tak isto ako by poziciala aj tato vlada keby sa o tom rozhodovalo az za jej mandatu ... grecku sme poziciat museli kedze sme v eurozone a tiez sucastou EU , do ktorej nas dostala modra vlada ...
Absolútna blbosť. Ja som sa sem zaregistrovala, keď som mala 15 a nikomu som život neobťažovala, nerobila som žiadne blbosti, nič (pravda, že vtedy bol birdz trochu iný).
A keby to platilo, to by tu nebola ani @bonita , to je neprípustné
@strommen2428 Radičová bola PROTI požičaniu peňazí. A modrá vláda nás dostala do EU, ešte sa sťažuj, veď nám financujú 90% fungovania štátu, ako napr. diaľnice O.o
@inequity ....ja z tych dialnic mam hovno , kedze tvoja vlada vychod nepozna ... radicova nesuhlasila ...radicova o tom nerozhodovala ...a naviac ..radicova je obycajna neschoperka ...bábka v rukach inych .... nepochybuj o tom ze keby bola pri moci vtedy tato vlada ...a zahlasovala by proti , eu by nam pomohla presne k tomu scenaru aky zaziva grecko , portugalsko -...., pred samotnou existenciou eu , pocul alebo cital si o niecom takom aby staty krachovali ? ....ja nie ..clovek ktory rozmysla si vie pospajat suvislosti , ten kto je tie rozpravky ktore dostava na veceru v tv novinach nech sa dalej riadi nimi ....
@inequity ..inac dialnice si zabil .... lebo vystavba dialnic na uzemi statu ma s clenstvom v eu rit spolocneho ..... videl si dialnice v chorvatsku , alebo v norsku ? .... a ani nori ani chorvati v eu niesu .... si mimo .... mas urcity svetonazor a za neho sa bijes do hrude ...ale mas o nom strasne obmedzene mnozstvo vedomosti
@inequity ... dostal si pravdu do ksichtu tak nemas co povedat ..typicke pre modrych .... mne nechybaju argumenty narozdiel od teba ...to len dokazuje aky si malicky ... , inac ked si myslis ze bratislava je normalne mesto ok ...mysli si to dalej ... myslis ze ludia na vychode nepotrebuju poriadne cesty ? ...my sme tu co od macochy ? ...hovno vieš a pičuješ ... už choď do toho anglicka ...take cvičene opičky ako si ty tam vraj potrebuje tesco do svojich skladov aby robili tu najposlednejsiu robotu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Kriste..
No a stále nechápem prečo stále všetci hovoria o nechutných fotkách a tak ďalej, keď ja som tu ešte ani raz nič takéé nevidela..
fajn, asi začnem...
@pubertslatinocelny @9 nechcu ta tu:/ hlupaci
@magick55 bohuzial nie, aj ja som este stale pubertom..
» www.birdz.sk/webka/xhtml/blo...
Lebo všetky dievčatá od 13 do 17 sú rovnaké že Za to, že ty chodíš so starou babkou sú teraz akože všetky mladá hrozné alebo čo? Jebko.
svojho casu pridal jednu mudrost denne, teraz uz nic ale tak co...ak uz zjavil vsetko, co sme potrebovali vediet, uz nebude tarat do vetra.
A keby to platilo, to by tu nebola ani @bonita , to je neprípustné
Tu nejde o vek ale skôr o intelekt danej osoby. Videla som tu i 24 ročnú osobu, ktorého inteligencia asi prebývala v teplých krajinách