takže, ja neviem čo sa so mnou deje...môj kamarát, ktorého poznám už 8 rokov, mi dal návrh...a teda, niekoho iného by osm určite odmietla, ale jeho som nemala to srdce, a tak super ma namotával, že som sa fakt namotala, a asi pol roka som ho nechávala v t
budem uprimny. Nie nieso normalna mala by si sa dat liecit a rychlo kym je cas.
Chcem nechem. Poznam nepoznam.
Naco slubis niekomu nieco? nechapem. Slubi sa splnuju a blazni sa raduju.
A mimochodom vsetko sa od seba lisi. Poznam ho uz 8 rokov a potom si zistila, ze ho nepoznas? no koniec. Prva moja veta co je tak tam najdes odpoved istu
ou, a este chcem dodat ze on nebol ten chudacik ubohy ktoreho som ja tak podlo podviedla...lebo mam pocit ze z toho co som napisala to tak vyznieva...ja som nebola jedina z ktorou si daval ,,rande"...a toto zas bude vyzerat ze ja som ta uboha, takze nie, ani tak to nie je
ale je to somarina. si normalna spat s niekym len preto ze si mu to "slubila"? no dufam ze taketo sluby nadavas casto lebo si fakt o tebe budem nieco mysliet! sa spamataj! slubit niekomu ze sa s nim vyspis. jak k....
No je rozdiel, ci ta len pritahuje a chces to urobit alebo ci chces vztah lebo ho mas fakt rada a on teba tiez. Lebo ked mal okrem teba aj ine, tak neviem, on to asi tak nechce. Mozno ta namota, vyspi sa s tebou a odkopne. Ked ho nepoznas tak dobre, moze sa stat. A co potom? Bude ti to tak stacit? Stoji ti za to? Lebo sa zda, ze ti nie je vsetko jedno.
A to este tak na teba nenaliehal, ked pred pol rokom si mu to slubila?
ale hej..kukni sa na ot takto...bude sex, pritahujete sa, ale nic od seba neocakavate...aspon ho nebudes mat na krku...ide o sex len? (hlavne teda z tvojej strany)..ak ano..tak ja FAKT nevidim problem...
cakas radu? dievaca ty sama si musis uvedomit co chces...ci spat s niekym kto ta pritahuje a poznate sa z videnia 8 rokov, pricom toho cloveka blizsie nepoznas a budes k***a...alebo s nim zacnes vztah,co mozno bude lepsie ako splnenie slubu,ktory si mu dala...a ten slub neber az tak vazne sak mas len 17...sluby sa slubuju...proste ta pritahuje,no a co?to hned musis s nim spat...ja ta nepoznam takze neviem mozno ti to problem nerobi,ale kedze si zalozila tuto diskusiu,sama nevies co s tym...na jednej strane to chces(vplyv hormonov) a na druhej strane nechces spat s niekym koho takmer nepoznas(vplyv rozumu).
Ja na tvojej strane by som tu osobu radsej lepse spoznal a urcite po pol roku by som s nou nespal.moj nazor.peace
hej hej hej!!!!!!ja osm o ziadnom slube nehovorila!a dokonca som s nim nepodpisala ani ziadnu exkluzivnu zmluvu a bolo to tak...ze ja osm chcela viac, on nie, ale aj napriek tomu ho strasne chcem...a neviem co s tym
ok tak si ho namotavala,tak si to napisala...chces ho len kvoli sexu...kedze ho dobre nepoznas vztah predpokladam nechces riesit,co znamena ze si ho namotavala a teraz rozmyslas co s tým...
Co ak pride dalsi chalan,kt. ti bude sympaticky a aj toho namotas...aj s nim budes chciet spat...?stane sa s teba obycajna k***a
Ale tak si sa namotala ty a nechavala si ho v tom ze o pol roka daco bude,to si musela nejako vyjadrit takze to musel byt nejaky slub,alebo cokolvek...no ak sa on nenamotal,ale ty ano...tak je to skoro to iste..
To ked sa namotas na niekoho koho nepoznas len perto ze je sympaticky musis s nim spat? tvoja volba...
ludia to uz nemate vlastny rozum??? ako ti poradia ludia co teba ani jeho vobec nepoznaju!!! aaaaaaaa zufalstvo sak si rob podla seba co cches a ked nechapes seba sa vyhladaj pomoc odbornu..ale nie na birdzi
Ha..tak ako sorry..ale myslím, že keď si ochotná sa s dakým vyspať len preto, že si mu to sľúbila..tak ti ani veľmi nezáleží na tom, či ho poznáš, či nepoznáš..či seba poznáš, či čo to vlastne bolo..Šak trocha hrdosti, nič?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Chcem nechem. Poznam nepoznam.
Naco slubis niekomu nieco? nechapem. Slubi sa splnuju a blazni sa raduju.
A mimochodom vsetko sa od seba lisi. Poznam ho uz 8 rokov a potom si zistila, ze ho nepoznas? no koniec. Prva moja veta co je tak tam najdes odpoved istu
A to este tak na teba nenaliehal, ked pred pol rokom si mu to slubila?
ked ho hces, tak sa s nim vyspi...a co?...
Len si dobre zasexuj
Ja na tvojej strane by som tu osobu radsej lepse spoznal a urcite po pol roku by som s nou nespal.moj nazor.peace
Co ak pride dalsi chalan,kt. ti bude sympaticky a aj toho namotas...aj s nim budes chciet spat...?stane sa s teba obycajna k***a
To ked sa namotas na niekoho koho nepoznas len perto ze je sympaticky musis s nim spat? tvoja volba...