potrebujem poradit ohladne zien su to krasne mile nezne stvorenia ale su aj riadne potvory...nedavno som svojej naj kamoske vyjadril co k nje citim a ona sa este nevyjadrila...teda vlastne najskor povedala ze to skusime ale teraz sa mi neozyva uz asi 3 dn
Potrebujem poradit ohladne muzov su to krasne stvorenia ale su aj riadne potvory...hm, sedi to aj na vas...a co mas robit? nepoznam ju, nevidim jej do duse, opytaj sa jej, chces ma ci nie? povie neviem...ale ty tu nemozes byt vecne pre nu...
presne tak, cas sa najde vzdy, ked chces..ale ked nechce, najde si HOCICO ine...podla mna kasli na nu...mozno ju mas rad, ale nestoji ti za to...clovek nezije preto, aby sa trapil, ale aby si uzival..tak to tak rob...
Kup jej 3 alebo 5 cervenych ruzi a sam zbadas ako sa bude tvarit. Len jej ich daj niekde kde budete sami a aby to necakala. Spravto a budes mat jasno. Ona si tie ruze da pravdepodobne vysusit a bude vzdy spominat odkoho tie krasne ruze len dostala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov