Ahojte dámy. Až ma zamrazí, keď Vás vídam aj v tejto zime v silonkách, či dokonca v nadkolienkach. Nie je vám zima, alebo ako to funguje, že vám neomrznú nohy a v horšom prípade aj citlivejšie časti tela?
ked prejdem len z domu do auta asi 20 metrov a z auta do nakupneho centra napr alebo inej budovy tak je to dost jedno co mam pokial nejdem uplne v tricku alebo co ofc..
@h8u Ja som myslel dlhdobejšie zotrvávanie vonku. Dnes ráno som si na stanici všimol dve dievčatá takto odeté, čakali na autobus asi. Čudoval som sa, že či im nie je zima. Ja som bol naobliekaný ako kozmonaut a aj tak mi bolo chladnô.
Jasné, ani pre mňa nebude fyzicky pŕíťažlivá ženská, ktorá má viac ako 70kg ...
Robia to za účelom zaujať. Aj keď ani ja nerozumiem tomu, že prečo si v týchto mínusových teplotách dávajú také oblečenie...
A či to robia za účelom zaujať aj keď na úkor pohodlia, to je už ťažko povedať.
15@ zaujat? zijeme len pre druhych, ano... nie, my sa chceme pacit aj sebe, je to zvlastne, ale tak to je. sice je otrasne pocasie, ale musim mat suknu a puncochy, neviem sa ovladnut a to nie pre vas, ale preto, ze sa mi pacia moje nohy (aj ked sa mi zda, ze mam oproti zvysku tela siroke stehna, ale nie som si ista to je jedno teraz)
Chceme byť peknučké za každých okolností a zase máloktorá si dá silonky (pančušky-v zime sa silonky nenosia ) keď je veľká zima, ale do -14 stupňov sa to dá vydržať, keď je telo zahalené na iných miestach, hlavne treba mať niečo na hlave, keďže cez hlavu odchádza najviac tepla !
@disorder Toto sa mi páči, zaujímavý názor, keby to tak brala každá žena s peknými nohami, my muži by sme to veľmi ocenili. Trošku širší driek a stehná je fajn, ale nie príliš široké. Veď ich zverejni a uvidíš aký sme všelijaký odborníci na vaše dolné končatiny.
@pupinkavec Uznávam, že je to veľmi pekné, keď odhalujete nohy (samozrejme nie až kdesi príliš vysoko, trošku nad pol stehna je fajn). Páči sa mi to. No radšej mať frajerôčku zahalenú cez zimu so zdravými nôžkami, ako za každú cenu ich mať krasne v každom ročnom období a trpieť tým. Ale ako hovorím, neviem ako je v tých punčoškách cez zimu. Neviem to posúdiť.
takto zmyslaju viacere a inak som dost stihla, len stehna sa mi zdaju sirsie oproti zvysku, ale su dlhe co je dobre a vidim ze sa pacia viacerym ... maju dobry vkus. ja ich mam rada, chcem ich vidiet a kedze mam svaly v pohybe, nie je mi zima...
Štíhla, dlhé nohy, rada ich ukáže (ešte aj sama je do nich blázon), a to o pohybe svalov ani nejdem komentovať. Fantázia ma vie zradiť a nechcem byť uchýlný. Nie si ty náhodou ideálna žena???
zima neni podstatná, slečny sa potrebujú predať v každom počasí, ako by inak prežili? kto by ich zabezpečil? kto by im zaplatil byt? kto by im financoval nákupy, alebo rodinu, keď si ju založia? kto by ich obslúžil v posteli keď sú lenivé rúčkou hýbať?
Navyse ja silonky beriem ako cast svojho satnika cize je mozne ze suhlasim s okolim ze som spatna ale ked proste vsetky nohavice mam prave spinave tak musi ist sukna bohuzial, naha ist nemozem
@keber vravim ti ze nenavazaj sa do bab co nosia suknu v zime lebo hovno vies, mozno vobec nechcu pacit sa nikomu, mozno nemaju si prave co ine obliect, aj keby chceli aby im bolo teplo, proste zbytocne zo seba rpbis moralistu ked ti to nejde. Ignoraciou indispozicii ludi co robia chyby zo seba robis vacsieho chudaka nez su oni.
@lovingmemory Prepáč, ale ja som to vôbec nemyslel zle. Bolo to konštatovanie, s ktorým súhlasím. A prosím, čítaj vyššie. Mne sa odhalené nohy páčia. :/
haha, sa obrátila táto téma proti tebe Keber. Ja som si tiež kládol túto otázku. Ale keďže tak nechodí každá, tak viem jednoducho, že slečna je otužilá, alebo musí byť otužilá. Tiež mi je často zima, ale pokiaľ nie sú mínusové teploty, tak nevidím dôvod, aby človek preháňal s naobliekaním sa. Však pohyb zahreje a keď nefučí, tiež je to v pohode.
Nevyjadriť sa by bol hriech celoročne nosím viac sukne/šaty ako nohavice. A môžeš si byť istý, že každé dievča vie, čo si obliecť, aby jej nebola veľká zima. Ja napríklad nosím dvojo hrubých siloniek na sebe/ čierne pančuchy. A prekvapím ťa- skutočne mi nie je zima. Keď je veľká zima, sneží, mrzne (a útočia na mňa nepriaznivé atmosférické podmienky), tak si dám rifle a nebudem mrznúť v šatách. Samozrejme, keď sa rozhodnem pre kus oblečenia, ktorý vyžaduje pančuchy, tak sa ku tomu aj vhodné oblečiem- hrubý kabát, rukavice, šál, prípadne čiapka... Myslím, že každé rozumné dievča vie, čo si na seba môže dať a čo nie, aby jej nebola zima
@kejeli Pýtam sa preto, lebo na pohľad to vyzerá nie príliš teplo, keď je všade naokolo sneh. Práve preto som položil túto otázky, pretože nemal som na sebe V živote silonky, a neviem tým pádom posúdiť, či je to teplé a studené. A ani nemám v pláne to skúšať, takže mi zostávalo iba spýtať sa na to vás.
hlavne na birdzi, tu sa každý s každým baví a na ulici len kuká do telefónu, nevie, že existujú aj ostatní. mal spraviť naozaj tak, že sa opýtať, ale asi sa Keber hanbil tak aspoň chcel ukojiť myšlienku, ktorá mu vŕtala myšlienky. sám sa dakedy pýtam sám seba, prečo sú ľudia takí a takí. hlavne tí, čo sú iní ako väčšina, alebo proste nejakí pózeri, čo vyzerajú ako sockári
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Jo, noo, až ovšem to nieje dáka 200 kilová oblina.
Robia to za účelom zaujať. Aj keď ani ja nerozumiem tomu, že prečo si v týchto mínusových teplotách dávajú také oblečenie...
A či to robia za účelom zaujať aj keď na úkor pohodlia, to je už ťažko povedať.
akorát že je divný pocit keď mi fučí na riť, len čo je pravda