Len taká malá otázka pre baby...to všetkým babám záleží len na vlasoch, či len 13 - 14....lebo mam kamosa co mal len nedavno frajerku aj to len s principu...potom si zacal gelovat vlasy...i ked pre nas chalanou to bol smiesny uces...a zrazu mu pisali same
ja mám rada dlhovlasých a proste si ich všímam viac, než nakrátko ostrihaných ... a čo ?! myslím, že to nejako veľa nemení, lebo si rovnako píšem aj s dlho, aj s krátko
a myslím, že kaylee má pravdu, asi vyzeral lepšie, ... možno ho poznali len z videnia, tie holky, možno ani to ... nemohli vedieť, aký je vnútri človek, videli ho len "zvonka" ...
Ale nemám rada takéto správanie ... tie holky časom uvidia, že zbytočne sa hrabali po výzore, keď na ňom nenašli tie správne vlastnosti
nie ze by som na tom nejako bazirovala, ale upravene vlasy ma pritahuju viacej ako nejake len take ze helou takto som sa zobudil a tak budem cely den.. aspon je vidiet ze chalan sa o seba aj trochu stara..
ale nooo...veď každému sa páči niečo iné, tak čo riešiš... to že niekto viac o seba dbá ešte nie je dôvod prečo sa doňho navážať, neviem či ide o to, že vám to tak zraňuje mužské ego alebo len o obyčajnú závisť
ehm ... a gramatika?? -.- ... a co ma s tym co robit ze "ani najchudsi neni" to ze neni nekto chudy este neznamena ze po nom nemozu baby letet ... chnaapes?? tiez inak zalezi aj od toho ako vyzeral s gelom vo vlasoch a ako bez neho ...
no a už viem prečo žadna po mne nepozera ...aspoň, že tu moju božičko obdaril zmyslom pre vyber chlapa a nie barbiny dlhovlasej ....a teraz mám vlasy ! sice len na vrchu hlavy ale po krajoch sa už čosi črta .... na legiu som strihnuty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
....zeby?
a k nazvu foru - ani ja nechapem pojem "vztah z principu" omfg
a myslím, že kaylee má pravdu, asi vyzeral lepšie, ... možno ho poznali len z videnia, tie holky, možno ani to ... nemohli vedieť, aký je vnútri človek, videli ho len "zvonka" ...
Ale nemám rada takéto správanie ... tie holky časom uvidia, že zbytočne sa hrabali po výzore, keď na ňom nenašli tie správne vlastnosti
inak, ty máš ozaj 17?
Mne sa páčia také strapaté, ležérne vypadajúce vlasy.