Nechať platy politikou zmrazené, alebo ich ešte znížiť?
Premierka Radičová navrhuje znižovať platy politikou. Mzdy poslancov a ministrov sú už dva roky zmrazené. Mali by byť zmrazené aj tretí rok? Alebo ich ešte znížiť? Či stači zdaniť aj paušálne náhrady? Čo s platmi politikou?
@tatiana22 predstav si, že som mala aj na základke, ale aj na strednej so sloviny samé dvojky. A to hlavne z diktátov, referátov atď. Ak máš nejaké namietky tak je to tvoj problém a nie môj. Ale dobre je to tvôj názor a ja ty ho neberiem.
A ešte niečo koľko ľudí má problémy s pravopisom a sú úspešní v rôzných pracovných oblastí a niektorí sú aj vo vyšších funkciach. Možno, že som ťa nepotešila, však?
2000 EUR + vselico co si ani predstavit neviete. Na druhej strane zvysok rodiny podnika. Firmy prepisane na decka na manzelku a p. No bodaj by to ludi nevytacalo, ked sa im platy k priemeru ani nepriblizuju a napr. z 500 EUR musi vyzit 5clenna rodina. A to tam ta banda nerobi nic prospesne pre narod, dokonca vobec nic tam nerobia.
Neviem ake maju platy, ale niekto mi hovoril ze cca 2000 eur. To nie je vela. Podla mna sa to predrazuje vdaka nakupovaniu novych notebookov, prenajmu kancelarii a inych veci, ktore dokopy vyjdu ovela viac ako ich plat.
jasne, ze este znizit..a urcite by sa v nom mala istym sposobom odrazat aj dochadzka...este stale je priestor na znizenie platov..a ten prispevok na kancelariu v BA, ked v BA uz kancelariu maju je snad zly vtip..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
co si politicka alebo co?! preco vas to zaujima?
A s takym pravopisom by som chodila kanalizáciou!!!!
A ešte niečo koľko ľudí má problémy s pravopisom a sú úspešní v rôzných pracovných oblastí a niektorí sú aj vo vyšších funkciach. Možno, že som ťa nepotešila, však?
Je to moja vec akú diskusiu založím.
zdanit pausalne nahrady
obmedzit vylety poslancov do zahranicia (myslim to samozrejme za statne, za svoje nech si cestuju aj na mesiac)
a minimalne zmrazit na dalsi rok platy, ak nie dokonca znizit...
Cesky premier napriklad minuly tyzden kamsi cestoval autom a ludom usetril okolo 100 tisic kč, preco by to nemohlo ist aj u nas?