Spoznala som jedného chalana, začali sme spolu chodiť vonku a neskôr mi povedal, že sa mu páčim, došlo na tému sex a povedala som mu, že som panna. Povedal mi, že on by pannu nechcel. Odvtedy sme spolu vonku neboli a aj ked mu napíšem, odpíše mi jedným sl
@allmall no to je sranda, ale aj moja bola panna a tiez som jej povedal to iste ze ju nechcem ked je panna, cize ti verim ze je toto mozne, ale vidis nakoniec sme aj to prekonali dnes sme spolu ono je to o niecom inom o zodpovednosti a strachu, ver ze niesi sama.
Možno ťa chcel len na sex a ukázal aspoň troška charakteru.
Nech to bolo akokoľvek , debilom čo ťa kôli takému niečomu nechcú sa vyhýbaj..nič na tom nieje , je lepšie byť v 18tich pannou ako tunelom
pre chlapa je to skok do neznáma a istá zodpovednosť a aj riziko, že sa na neho namotáš viac, ako by mu možno bolo milé, kedže by bol tvoj prvý sexuálny partner...okrem toho je si určite vedomí, že tie začiatky by si veľmi neužil (áno, má to zasa iné čaro - ale proste niektorí chlapi si chcú sex užívať naplno a nie byť učiteľmi )
ja viem, že sa to ťažko počúva takéto niečo od chlapa ..... tiež som si také kedysi dávno vypočula kašli na to, vadná určite nie si, máš 18 tak sa tým vôbec netráp ... príde ďalší ...a vôbec sa neboj mu o tom povedať, je našťastie dosť chlapov, čo to zoberú úplne v pohode ...
naco take veci vesias chalanovi na nos? realne si sa s nim chcela prvykrat milovat, boli ste si blizki, poznali ste sa dostatocne dlho, bola si do neho zalubena?
akoze nechapem, idem parkrat von s nejakym random typkom, on mi povie ze sa mu pacim, zacne kecat o sexe a ja hned vyklopim, ze som panna?
pride mi to divne.
ale okej, takto si aspon skratenou cestou spoznala ze je to kok. a mozes hladat niekoho normalneho.
@willbebetter no tak kokot asi nebude, skus sa pozriet kolko muzov by div ze nezaplatilo len aby mali pannu, alebo by odblanovali jednu za drzhou, nepoznam v okoli jedneho co by nebral pannu, cize asi nieco na tom bude, preco by ju inak nechcel? keby je kokot ako pises tak by ju chcel a pretiahol a bolo by, to by bol kokot. Skus sa zamysliet preco asi tak nechce spravit. Ja to viem pochopit myslim jeho pretoze to iste som aj ja povedal, ale po dlhej komunikacii co je velmi podstatna sme prisli na to preco a aj riesenie. hlavne nech to snim preberie ak jej stoji za to, ak nie tak nech to neriesi a netrapi sa preco ju niekto nechce ked je panna.
@allmall Nie je problém, keď nechceš byť panna môžeme to zariadiť.
Inak, vôbec sa tým netráp. Časom to príde, že nebudeš a ak tu bude chlapec pre teba, tak mu vôbec nebude vadiť, či si alebo nie si panna. V tvojom veku je to už skôr rarita, ale je to pekné. Ak sa na to necítiš, tak to nerob, nezabúdaj, že je to tvoje právo, nie chlapca...rob len to na čo sa sama cítiš.
Ak by ťa naozaj mal rád, alebo niečo viac, tak by mu bolo fuk, či si už mala sex, alebo nie. Mne to skôr príde tak, že ťa chcel len pretiahnuť a keď zistil, že ešte nemáš skúsenosti a neužil by si, tak ukončil jednoducho kontakt. Vykašli sa na neho.
Všetci sú tu zlý na chalana.. a ten chlapec niekde doma plače čom musí mať tak obrovský dick a bojí sa že ním roztrhne ďalšiu pannu.. On ju možno len chcel chrániť a pre svoje sexuálne chúťky radšej hľadá poriadne rozcahané vagundy aby už nemusel ublížiť ďalšej nevinnej panne
@niktozaujimavy ano, to je uplne ukazkovy pristup milujuceho a starostliveho chalana, ze potom co mu to baba povie tak s nou ukonci komunikaciu a uz nechce ist von
o zodpovednosti a strachu? z coho? no uprimne, takeho chlapa by som ozaj nechcela. keby uz aj pripustim, ze je to tak ako pises, tak ja, keby som bola panna, logicky od chlapa ocakavam, ze sa k tomu postavi normalne a vyrovnane, nie ze zdupka. to by mi vela o nom napovedalo a ja o take povahove crty (uz) nemam zaujem. s nevyspelym chlapom neschopnym prevziat zodpovednost za svoje ciny som si uzila dost a bola to jedna z mojich najhorsich skusenosti.
Este mi vysvetli jednu vec - preco sa este stale zaoberas takym idiotom? Ak by ta skutocne miloval, prekusol by aj taku hroznu vec, ako je to, ze si este panna. O.o
@willbebetter preco by mal byt ko.ot. ak by mu bolo jedno tak ju pretiahne a potom prerusi kontakt. myslim ze od zaciatku mu neslo o vztah, co absolutne chapem. ak sa zachoval ako kok.t, tak pretoze jej nedal odzaciatku najavo ze si chce len zajebat a nic viac. alebo jej to vysvetlit po tom co sa dozvedel ze je panna. ja by som spravil to iste s tym rozdielom ze by doticna vopred vedela ze o vztahu neuvazuje. takto ju aspon usetril pocitu pouzitej.
@willbebetter ja len podla seba pisem moju skusenost a vysledok je ok, vies pokial nevies dvovod tak sa tu kazdy zbytocne bude vzrusovat nad tym a nik nevie ani ja ze preco ma taky nazor, ja som zazil preto som napisal. @sisooolq podla mna nieje idiot nepoznas ho nesud, ja tiez za tvoj nazor nenapisem ze si krava, a za druhe unika vam podstatna vec, boli par krat von a nejake sympatie, cize ako kamarati a predpokladam ze aj na takej urovni sa bavili cize spolu nic nemaju a ani nechodia spolu. to ze povie este neznamena ze keby mu otrci ze by neprehodnotil
myslim si, ze ak by mu na tebe skutocne zalezalo, tak by taketo veci neriesil. neviem kolko ma rokov, ale pokial je v podobnom veku ako ty, tak bude zrejme este nezrely /cim sa nechcem nikoho dotknut/.
taktiez ma vela ludi pomylenu pedstavu, ze pokial prvy sex nie je super, tak to nebude dobre ani dalej. ja som presvedcena ze ziskat v tomto smere sulad je otazka casu a len zriedka sa to podari hned. urcite to nie je ako v americkych filmoch.
inak ciastocne suhlasim s @13 a @14. zrejme sa bal, ze by ti mohol zlomit srdce.
@allmall si v pohode a aj on, nikdy sa nepitaj druhych co mas robit, sto ludi sto chuti a uz vobec by som si nedal radit co sa tyka vztahu, to musis ty vediet ci by ti stal zato. ani jeden to stadeto nebude vediet lepsie ako ty. Lebo vo vztah budes ty prezivat a nie ludia z birdzu.
Tak to je sila, ak mu toto na tebe vadilo. Väčšina mužov by sa skôr potešila si myslím.. lebo kedysi to bolo v tvojom veku normálne ....a dnes je to výnimočné . Takže ako tu bolo spomenuté aspoň ho môžeš hneď poslať do preč a netrápiť sa. Ak sa bojím, že po prvej sexuálnej skúsenosti by si sa na neho namotala, tak potom nemá záujem, ale chce partnerku hlavne na to "jedno" . Čo všetko by som ja dal za to, aby sa na mňa namotala tá, po ktorej túžim
@14 nepride mi to divne, ved ak sa bavia o sexe, a ona nema ziadne skusenosti, tak asi to neuhra... ked dokopy nic o tom nevie co je na tom, ze mu povie pravdu? ako podla mna lepsie, nez sa tvarit, ze vie o com hovori, ked vie hovno
jeziis, sak je to kkt naco nad nim dalej rozmyslas? o to lepsie, ze si zistila skor co je zac, a neviem preco by malo nejakemu normalnemu chlapovi vadit ze si panna?
@niktozaujimavy
Mam dojem, ze pokial riesili uz otazku ohladom sexu, neslo tak celkom iba o priatelstvo. V kazdom pripade, pokial na nu kasle len preto, lebo je panna, asi to nie je nejako dokonaly chalan. Cize moj nazor na takeho je - idiot. Takze tak to je..
@niktozaujimavy
Tak inak, pretoze vidim, ze tu niekto nechape. Bezne sa s kamaratkami a kamaratmi bavis, ze by si sa s nimi aj vyspal, hej? A myslis, ze by si nejaka panna sla len tak zasexovat s niekym, koho nemiluje/s kym nechodi? (Cest vynimkam.)
@sisooolq tak ma zas nechytaj uplne doslova, povacsine sme vsetci zadany a ked si utiahne niekto jaka bola noc ked skoro za stolom niekto zasi atd, skor tak spasovne, kedze mam kamaratky uz nejake roky tak aj bez slov viem ktora je a ktora nieje panna, vsak to je normalne vediet nie? asi ked mam kamaratku co pretiahne vsetko este div ze aj zajaca na ceste tak ta urcite bude panna, pisem cloveka ked poznas tak si vies domysliet a vlastne naco to pisem aj tak je to picovina sa o tom bavit kedze to ani k teme nieje, ty o tom a ani ja nerozhodneme co ona spravy a to je spravne,
@niktozaujimavy
Boze, ty co trepes za picoviny, nikde som sa nepytala, ci vies alebo neviesm ci su tvoje kamosky panny, sa trosku aj zamysli nad tym, co pisem ja a co ty. -.-
ja sa mu praveze ani nedivim, kedze vsetci vieme, ake su panny v posteli:?:
praveze by si mala byt rada, ze ti to povedal narovinu a nebol to taky nadrzany chujko, co by ta odpanil a potom poslal do pici, ne? sak normalne slusne povedal, ze baby ako ty nie su pre neho a ty si aspon mozes hladat niekoho kompatibilnejsieho
Mohol ju pojebat a zahodit, ale miesto toho jej narovinu povedal ako to je. Sa tu vsetci tvarite ako vam ide o uprimnost a ked je chalanko uprimny, tak do neho jebete.
Tiez by som (na sex) nechcel pannu a nie je to kvoli tomu, ze bude neskusena...
Ak si pannou tak nou aj ostaň a počkaj si na toho pravého neunáhli sa bude lepšie 5rokov ľutovať že ešte si ako celý život potom ľutovať že už nie si lebo si prišla o to z nesprávnym ,,, ak aj on bol panic možno sa zľakol a nechal to tak O.o
Keď sa dvaja majú radi tak na tom nezáleží či je panna či čo, juj to akoby vo vzťahu šlo len o sex, tak nebol ten správny, chce asi skúsenú aby sa niečo priučil, si myslia ľudia že keď niekto nemal sex že nevie byť vášnivý alebo nevie čo má ako robiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
Nech to bolo akokoľvek , debilom čo ťa kôli takému niečomu nechcú sa vyhýbaj..nič na tom nieje , je lepšie byť v 18tich pannou ako tunelom
ja viem, že sa to ťažko počúva takéto niečo od chlapa ..... tiež som si také kedysi dávno vypočula kašli na to, vadná určite nie si, máš 18 tak sa tým vôbec netráp ... príde ďalší ...a vôbec sa neboj mu o tom povedať, je našťastie dosť chlapov, čo to zoberú úplne v pohode ...
akoze nechapem, idem parkrat von s nejakym random typkom, on mi povie ze sa mu pacim, zacne kecat o sexe a ja hned vyklopim, ze som panna?
pride mi to divne.
ale okej, takto si aspon skratenou cestou spoznala ze je to kok. a mozes hladat niekoho normalneho.
každopádne na neho ser, toto by mali chlapi brať ako poctu nie ako bremeno.
+ @15
Inak, vôbec sa tým netráp. Časom to príde, že nebudeš a ak tu bude chlapec pre teba, tak mu vôbec nebude vadiť, či si alebo nie si panna. V tvojom veku je to už skôr rarita, ale je to pekné. Ak sa na to necítiš, tak to nerob, nezabúdaj, že je to tvoje právo, nie chlapca...rob len to na čo sa sama cítiš.
Ak by ťa naozaj mal rád, alebo niečo viac, tak by mu bolo fuk, či si už mala sex, alebo nie. Mne to skôr príde tak, že ťa chcel len pretiahnuť a keď zistil, že ešte nemáš skúsenosti a neužil by si, tak ukončil jednoducho kontakt. Vykašli sa na neho.
o zodpovednosti a strachu? z coho? no uprimne, takeho chlapa by som ozaj nechcela. keby uz aj pripustim, ze je to tak ako pises, tak ja, keby som bola panna, logicky od chlapa ocakavam, ze sa k tomu postavi normalne a vyrovnane, nie ze zdupka. to by mi vela o nom napovedalo a ja o take povahove crty (uz) nemam zaujem. s nevyspelym chlapom neschopnym prevziat zodpovednost za svoje ciny som si uzila dost a bola to jedna z mojich najhorsich skusenosti.
@sisooolq podla mna nieje idiot nepoznas ho nesud, ja tiez za tvoj nazor nenapisem ze si krava, a za druhe unika vam podstatna vec, boli par krat von a nejake sympatie, cize ako kamarati a predpokladam ze aj na takej urovni sa bavili cize spolu nic nemaju a ani nechodia spolu. to ze povie este neznamena ze keby mu otrci ze by neprehodnotil
taktiez ma vela ludi pomylenu pedstavu, ze pokial prvy sex nie je super, tak to nebude dobre ani dalej. ja som presvedcena ze ziskat v tomto smere sulad je otazka casu a len zriedka sa to podari hned. urcite to nie je ako v americkych filmoch.
inak ciastocne suhlasim s @13 a @14. zrejme sa bal, ze by ti mohol zlomit srdce.
vykašli sa naňho!!!!
Takeho chlapca by som rovno dopice poslala, a najdi si nejakeho, co to oceni. Je dost takych
Buď si robíš srandu, alebo tvoj priateľ je idiot
Mam dojem, ze pokial riesili uz otazku ohladom sexu, neslo tak celkom iba o priatelstvo. V kazdom pripade, pokial na nu kasle len preto, lebo je panna, asi to nie je nejako dokonaly chalan. Cize moj nazor na takeho je - idiot. Takze tak to je..
Tak inak, pretoze vidim, ze tu niekto nechape. Bezne sa s kamaratkami a kamaratmi bavis, ze by si sa s nimi aj vyspal, hej? A myslis, ze by si nejaka panna sla len tak zasexovat s niekym, koho nemiluje/s kym nechodi? (Cest vynimkam.)
Boze, ty co trepes za picoviny, nikde som sa nepytala, ci vies alebo neviesm ci su tvoje kamosky panny, sa trosku aj zamysli nad tym, co pisem ja a co ty. -.-
praveze by si mala byt rada, ze ti to povedal narovinu a nebol to taky nadrzany chujko, co by ta odpanil a potom poslal do pici, ne? sak normalne slusne povedal, ze baby ako ty nie su pre neho a ty si aspon mozes hladat niekoho kompatibilnejsieho
Mohol ju pojebat a zahodit, ale miesto toho jej narovinu povedal ako to je. Sa tu vsetci tvarite ako vam ide o uprimnost a ked je chalanko uprimny, tak do neho jebete.
Tiez by som (na sex) nechcel pannu a nie je to kvoli tomu, ze bude neskusena...
chudák je to hahahahaha,netráp sa nad ním