cawte ..takze idem hned k veci.. stretol som jednu vazne super holku..rozumieme si,je nam spolu dobre,srandujeme,smejeme sa..mame rovnaky nazor na vela veci..travime spolu dost casu..ked sme neni spolu si chybame a vzdy sa na seba tesime..a uz to takto tr
neviem o tom, že by to baby nejak hromadne používali povedala by som, že slečna aj chce, aj sa bojí, že sa opäť sklame, tak to zatiaľ necháva v tejto rovine, aby si mohla nahovárať, že môže vycúvať, kedy len bude chcieť. čo ale robiť, to neviem.....
aspon z osbnej skusenosti a z toho co mi hovorili kamaratky viem, ze oni mnohokrat by chceli len obycajny kamaratsky vztah, ale ze sa boja...pretoze ak sa pritulia ku chlapcovy alebo sa castejsie nanho usmeju, tak si my muzi myslime, ze po nas idu.....tak nwm..mozno fakt chce mat "len" velmi dobreho kamosa...
Ja mám presne opačnú skúsenosť. Ženy sú stvorenia domýšľavé, a tak stačí, že niektorej venuješ trochu viac času a úsmevov a hneď to prekrútia a sú iniciatívne, čo osobne veľmi nemusím.
Mne sa stalo to iste.....a uz sa az tak casto nestretavame.....len si skor zavolame no skor ja....ta neviem co dalej...vsetko zalezi na nej....bud chce alebo nechce....
Nechces pokazit vztah ? Tak ho nekaz. A ak sa nevies uspokojit s touto rovinou tak ti neostava nic ine ako to risknut neviem aku radu by si cakal je to na tebe jak sa rozhodnes
podla mna keby chcela vztah, tak uz ho s tebou ma. spytaj sa jej na rovinu, my baby sme niekedy hamblive, alebo nam treba pomoct sa rozhodnut. lebo pride iny, akcny chalan a bude...
Čo je pre teba oficiálny vzťah? Povinnosti z jej strany? Aké?
Ste spolu, tešíte sa na seba, vlastne existujete ako pár. Nechápem, čo ti chýba? Tabuľka - JE MOJA ?
Čo zmení na vašom vzťahu jej súhlas?
Možno by nebolo zlé spýtať sa jej, prečo ten vzťah, čo mala skončil a ako skončil. Vzťah je o komunikácii, tak komunikuj a netlač a možno aj viac pochopíš.
Láska ani oficiálny vzťah nie je povinnosť a ani doživotné právo na milovanú osobu, tak toto poniektorí nevedia. Nikdy ťa nenapadlo, že jej obavy možno pramenia zo zlých skúseností z predchádzajúceho vzťahu.
Ale hľadá. Len asi nevie kde skôr. Zrejme sa podobne dôverne chová aj inde (podľa toho, že "teraz je to také voľnejšie") a preto píšeš o "oficiálnom" chodení, kedy je jasné, že inde hľadať netreba... (no, možno sa aj pletiem)
Naviazať sa na niekoho často znamená dať šancu si neskôr nechať ublížiť. A myslím, že z toho má zrejme aj strach. Nie je to tajná zbraň, ale spôsob obrany. Ak sa to má niekde pohnúť ďalej, bude musieť nastať zlom. Lebo istým spôsobom takéto chovanie má aj svoje výhody na ktoré sa ľahko zvyká... - pre milú slečnu.( Nechcem komentovať...) Zlomom mám na mysli zobrať ju napr. za ruku a jasne jej povedať svoje vlastné predstavy, čo ďalej. Ak berieme do úvahy, akú skutočnú hodnotu ako blízky človek by si mal mať v jej očiach, niet sa čoho báť. Ak to je aj po tom vašom "randení bieda" a Teba to má viac trápiť už ako tešiť - ja na Tvojom mieste neváham ani chvíľu...
Vzťah sa nedá postaviť na nerovnakej pozícii... kde jeden ostáva "žobrákom" a druhý "cvála na koni"!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ja mám presne opačnú skúsenosť. Ženy sú stvorenia domýšľavé, a tak stačí, že niektorej venuješ trochu viac času a úsmevov a hneď to prekrútia a sú iniciatívne, čo osobne veľmi nemusím.
Čo je pre teba oficiálny vzťah? Povinnosti z jej strany? Aké?
Ste spolu, tešíte sa na seba, vlastne existujete ako pár. Nechápem, čo ti chýba? Tabuľka - JE MOJA ?
Čo zmení na vašom vzťahu jej súhlas?
Možno by nebolo zlé spýtať sa jej, prečo ten vzťah, čo mala skončil a ako skončil. Vzťah je o komunikácii, tak komunikuj a netlač a možno aj viac pochopíš.
Láska ani oficiálny vzťah nie je povinnosť a ani doživotné právo na milovanú osobu, tak toto poniektorí nevedia. Nikdy ťa nenapadlo, že jej obavy možno pramenia zo zlých skúseností z predchádzajúceho vzťahu.
Čo je zlé na tom, že sa lepšie spoznáte?
Naviazať sa na niekoho často znamená dať šancu si neskôr nechať ublížiť. A myslím, že z toho má zrejme aj strach. Nie je to tajná zbraň, ale spôsob obrany. Ak sa to má niekde pohnúť ďalej, bude musieť nastať zlom. Lebo istým spôsobom takéto chovanie má aj svoje výhody na ktoré sa ľahko zvyká... - pre milú slečnu.( Nechcem komentovať...) Zlomom mám na mysli zobrať ju napr. za ruku a jasne jej povedať svoje vlastné predstavy, čo ďalej. Ak berieme do úvahy, akú skutočnú hodnotu ako blízky človek by si mal mať v jej očiach, niet sa čoho báť. Ak to je aj po tom vašom "randení bieda" a Teba to má viac trápiť už ako tešiť - ja na Tvojom mieste neváham ani chvíľu...
Vzťah sa nedá postaviť na nerovnakej pozícii... kde jeden ostáva "žobrákom" a druhý "cvála na koni"!
- by si časom umrel únavou....