Otázka je možno vtipná, ale ti z vás ktorí majú partnera/partnerku: prdíte pri svojich polovičkách nahlas, potichu, alebo to pred ními skrývate a zadržiavate? A ako sú na tom oni pred vami?
@2 aj ist sa vysrat je prirodzene a nerobis to na poziadanie pred ludmi.
alysia to raz krasne niekde napisala, to ze sa dvaja ludia miluju a su sami sebou neznamena, ze sa teraz musia pred sebou sparat v nose, vykonavat velku potrebu a ukazovat si pouzite palicky na cistenie usi a kadejake ine nechutnosti, ak to nie je nevyhnutne. sme ludia a nie zvierata. a mne sa celkom paci ked si ludia zachovavaju svoju dostojnost, lebo toto uz o dostojnosti podla mna je
@trdelniiiq zhodou okolnosti teraz byvam v byte toho jej frajera a tiez chodim radsej do mesta, nakolko tu byvaju dalsi ludia ktorych nepoznam a su vkuse doma takze nahodou ju chapem, mne tiez trvalo niekolko mesiacov kym som priznala ze aj dievcata chodia sem tam kakat xDD proste niektori ludia maju vpici a ja napr alysiu uplne chapem v tomto, aj ked v tom fore ju uplne vsetci najviac zjebali. asi sme divne no
@9 ja som asi divná iným spôsobom. ako na začiatku vzťahu som to aj ja hrala na niekoho, kto nevykonáva potrebu a stále pred sebou nevykonávame potrebu alebo nonstop neprdíme/negrgáme a podobne.
ale normálne si rozprávame, kto sa ako dobre dneska vysral cikali sme pred sebou, kúpeme sa spolu. a mne sa to práveže páči, keď sa nič nehanbíme. podľa mňa to nie je o dôstojnosti. hodláme spolu žiť, starnúť a nejaký semtam prd/grg, špinavé uši a všetko možné k tomu patria :letim:
ale ja som si už zvykla, že sme svojský párik, čo sa týka všetkého.
stotoznujem sa s @h8u
a k tomu mi napadla jedna cast z Dva a pol chlapa...teraz to slo v telke ako hovorila NeviemAkoSaVola,ze mala mladsieho frajera Dylana a ten ju zobral na Havaj tak cely tyzden nesrala az v lietadle ked zaspal tak sla a upchala zachody,letusky si mysleli,ze je to teroristicky utok je to asi nechutne ale hrozne ma to pobavilo
Ešte som nemal taký dlhý vzťah aby som si čo i len stihol prdnúť
Ale aj keby som chodil s dievčaťom 2-3 mesiace a viac aj tak by som asi nerobil také pred ňou.. Samozrejme keby mi trebalo tak sa tam nebudem pučiť jak jeba ale to urobím potichu ak sa dá a nie že si tam zajebem že vtáky poplaším....
A zas keby si predo mnou dievča grgne nevadilo by mi to lebo proste po jedle je fajn si odgrgnúť uvoľní to miesto v bruchu dosť A keď jej treba prdnúť tak nech to urobí tak potichu ale nežeby si tam zajebala a ešte povedala jak jej fajne teraz.. To mi už príde také odpudzujúce
@15 presne do bodky.. neviem si to predstaviť podľa @9 keď som napríklad s frajerom päť dní tak to budem zadržiavať alebo čo? to nie je o dôstojnosti ale o prirodzených potrebách ľudského tela...
inak neviem čo sa nad tým niektorí tak pozastavujete, šak je toľko detí na základnej škole, čo má problém ísť cikať v škole, nieto kakať, že sa nevedia uvoľniť @h8u pekné fórum ma fascinuje, že tu so mnou niekto súhlasí!! V tom fóre predtým sa do mňa všetci púšťali, že aká som princezná @tangerina som prekvapená, že súhlasiš so mnou a s Luckou @sheily Napr ja som dlho mala problémy s trávením, tak som bola rada, keď mi to vôbec išlo takže som neriešila či som v škole alebo niekde. ale proste nemám potrebu o tom toľko hlásiť, byť v tom taká otvorená ako niektorí ľudia. Ja napr idem u frajera na záchod, len nejak nepotrebujem mu to hlásiť, hovoriť mu o tom, nemám rada, keď by niečo počul alebo tak a tu je veľa ľudí ako napr greyness, ktorí si asi porovnávajú tvar hovienka to proste pre mňa nie je. Jasné, že niektorí chlapi vedia, že aj ženy chodia na veľkú potrebu, len na to nepotrebujem nejako upozorňovať, nieto prdieť pred frajerom, proste to sú také veci ako to prdenie, že šak nemusím to robiť pred ním, tak prečo by som robila? @trdelniiiq tak ty si to pochopil tak, že keď som u frajera, tak si odbehnem do Avionu, idem na záchod a o hodinu sa vrátim tak to nie je, len mi to nie je najpríjemnejšie, aby presne vedel, že teraz idem na záchod, aby niečo počul či cítil smrad.....
ale proste ja napr nemám problém ísť na záchode v škole, v obchode, teda ideálne aby boli kabínky ako vlastná miestnosť a nie dole a hore volno a akože len tou takou prepážkou rozdelené takže keď napr viem, že ideme niekam do mesta, tak pôjdem tam, ak sa napr ráno ponáhľame, že nie som taká, že musím len doma ísť na záchod
ja som proste rada, keď mám v kúpelni/záchode súkromie a nie, aby niekto vedla bol v izbe a počul niečo, alebo tak, nieto v tej istej miestnosti si umýval zuby. Proste každý to má inak, ja to mám takto
@alysia tak jasné každý to máme inak, teda hovienka si s frajerom zatiaľ neporovnáame, ale nemáme problém pred sebou cikať alebo hocičo.. a ja si fakt neviem predstaviť žeby som bola s frajerom ja neviem dva dni a neprdem si O.o
@sheily ja som nikde nepovedala, že to nerobím vôbec že 2 dni čakám, že dokedy nebudeme spolu, ale pôjdem spať na intrák alebo tak , ale skôr ide o to, že to nerobím pri ňom, ale proste niekde inde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
to by som sa ani nečudoval, môžu si obidvaja podať ruky
alysia to raz krasne niekde napisala, to ze sa dvaja ludia miluju a su sami sebou neznamena, ze sa teraz musia pred sebou sparat v nose, vykonavat velku potrebu a ukazovat si pouzite palicky na cistenie usi a kadejake ine nechutnosti, ak to nie je nevyhnutne. sme ludia a nie zvierata. a mne sa celkom paci ked si ludia zachovavaju svoju dostojnost, lebo toto uz o dostojnosti podla mna je
ale normálne si rozprávame, kto sa ako dobre dneska vysral cikali sme pred sebou, kúpeme sa spolu. a mne sa to práveže páči, keď sa nič nehanbíme. podľa mňa to nie je o dôstojnosti. hodláme spolu žiť, starnúť a nejaký semtam prd/grg, špinavé uši a všetko možné k tomu patria :letim:
ale ja som si už zvykla, že sme svojský párik, čo sa týka všetkého.
a k tomu mi napadla jedna cast z Dva a pol chlapa...teraz to slo v telke ako hovorila NeviemAkoSaVola,ze mala mladsieho frajera Dylana a ten ju zobral na Havaj tak cely tyzden nesrala az v lietadle ked zaspal tak sla a upchala zachody,letusky si mysleli,ze je to teroristicky utok je to asi nechutne ale hrozne ma to pobavilo
Ale aj keby som chodil s dievčaťom 2-3 mesiace a viac aj tak by som asi nerobil také pred ňou.. Samozrejme keby mi trebalo tak sa tam nebudem pučiť jak jeba ale to urobím potichu ak sa dá a nie že si tam zajebem že vtáky poplaším....
A zas keby si predo mnou dievča grgne nevadilo by mi to lebo proste po jedle je fajn si odgrgnúť uvoľní to miesto v bruchu dosť A keď jej treba prdnúť tak nech to urobí tak potichu ale nežeby si tam zajebala a ešte povedala jak jej fajne teraz.. To mi už príde také odpudzujúce
@h8u pekné fórum ma fascinuje, že tu so mnou niekto súhlasí!! V tom fóre predtým sa do mňa všetci púšťali, že aká som princezná
@tangerina som prekvapená, že súhlasiš so mnou a s Luckou
@sheily Napr ja som dlho mala problémy s trávením, tak som bola rada, keď mi to vôbec išlo takže som neriešila či som v škole alebo niekde. ale proste nemám potrebu o tom toľko hlásiť, byť v tom taká otvorená ako niektorí ľudia. Ja napr idem u frajera na záchod, len nejak nepotrebujem mu to hlásiť, hovoriť mu o tom, nemám rada, keď by niečo počul alebo tak a tu je veľa ľudí ako napr greyness, ktorí si asi porovnávajú tvar hovienka to proste pre mňa nie je. Jasné, že niektorí chlapi vedia, že aj ženy chodia na veľkú potrebu, len na to nepotrebujem nejako upozorňovať, nieto prdieť pred frajerom, proste to sú také veci ako to prdenie, že šak nemusím to robiť pred ním, tak prečo by som robila?
@trdelniiiq tak ty si to pochopil tak, že keď som u frajera, tak si odbehnem do Avionu, idem na záchod a o hodinu sa vrátim tak to nie je, len mi to nie je najpríjemnejšie, aby presne vedel, že teraz idem na záchod, aby niečo počul či cítil smrad.....
ale proste ja napr nemám problém ísť na záchode v škole, v obchode, teda ideálne aby boli kabínky ako vlastná miestnosť a nie dole a hore volno a akože len tou takou prepážkou rozdelené takže keď napr viem, že ideme niekam do mesta, tak pôjdem tam, ak sa napr ráno ponáhľame, že nie som taká, že musím len doma ísť na záchod
ja som proste rada, keď mám v kúpelni/záchode súkromie a nie, aby niekto vedla bol v izbe a počul niečo, alebo tak, nieto v tej istej miestnosti si umýval zuby. Proste každý to má inak, ja to mám takto