Možnože existujú na tejto planéte nejakí tvorovia o ktorých nevieme. Napr. Bigfooti resp. Yeti podľa mňa môžu existovať. Mohol to byť nejaký ohrozený druh humanoidov z dávnych čias na pokraji vyhynutia a skrývali sa pred zrakom ľudí. Niekde som čítal, že sa tohto bigfoota podarilo nejakým pytliakom zabiť a mali jeho telo a aj sa pitvalo nejakými vedcami a tí to museli ututlať a zničiť jeho pozostatky.
Napr. v tomto dokumente môžeš vidieť mumifikovaného trpazličieho humanoida, ktorý sa našiel na púšti Atacama. Zo začiatku si mysleli, že je to mimozemšťan, ale potom spravili výskum a skúmali DNA a toho tvora a vraj pochádza zo Zeme » www.csfd.cz/film/339523-sir...
@1ggy@6 Aj by som ti napísal niečo, ale nepotrebujem, aby sem prišla banda miestnych zombieov a obúvala sa tu do mňa za to, že mám iný názor než oni. Mám už dosť tej stupidity ľudí a spoločnosti, v ktorej žijeme a prestáva ma baviť so zombíkmi diskutovať o takýchto veciach. Radšej si to už fakt nechám pre seba a budem sám. Uvedomil som si koľko je v samote mieru a nechcem už zápasiť s ľudmi. Proste ak sa narodíme do sveta, kde nám budú od narodenia hovoriť, že Zem je na pancieri veľkej korytnačky, tak tomu budeme jednoducho veriť. Takto to funguje. Ak tomu niekto neverí, tak je nekriticky mysliaca bytosť a ak je nekriticky mysliaca bytosť, tak je blázon a ak je blázon, tak potom s takými nechcem nič mať. Toto je vzorec chovania. Ľudia sa chovajú ako zombie (ovce). Sú stádovití. Kritické myslenie je dokonca nový trend. Všetko kriticky analyzujeme, ale s čím? S našimi pokrivenými nástrojmi, ktoré v rámci nášho obmedzeného myslenia nám ponúka len naša deformovaná spoločnosť?
Neznášam ľudí a tento hnusný dystopický svet. Som týmto smradom z tohto sveta nasiaknutý a nemôžem to už vydržať. Desí ma to tu. Ako keby som sem nepatril, ale len tu proste žil. Spôsob akým sa líši moje myslenie od väčšiny je niečo neskutočné. Kurva!
@stolky100@1 Chvíľu som hľadal nejaké info ohľadom toho videa a zistil som, že skutočné meno toho chlapa vo videu je Paul Smith a že je majiteľom produkčnej spoločnosti CGI s názvom Busty Kelp. Sorry, že som vám zničil nedeľnú chvíľku konšpirovania
@darksider96@4@6 ja by som tiež chcela vedieť, prečo sa to ututlava. Však práve vždy keď vedci objavia nový druh, tak o tom informujú.. A teraz keď sa jedná o druh, ktorý je veľký ako medveď a zrejme sa pohybuje niekde, kde ho ľudia môžu stretnúť, tak by o tom informovať mali, aby ľuďom neublížil, pripadne oni jemu ak sa ho zľaknú...
Môžeš mi to napísať aj do TSky, ak to nechceš verejne, mňa to naozaj zaujíma, ja si z teba nebudem robiť srandu ako ostatní
V komentoch pod tým videom sa píše že ten týpek vlastní CGI spoločnosť. A aj keby nevlastnil, a nebol to podvrh stále to vyzerá len ako čmuha, ktorá môže byť aj hmyz
@darksider96@7 To je pekné, že nechceš aby na teba zombíci reagovali a potom napíšeš celý paragraf na ktorý je tak ľahké reagovať Ale tak keď nechceš písať sem tak mi to napíš do TS, mňa fakt zaujíma dôvod, prečo by to ututlávali. Lebo podľa mňa je to príliš veľká snaha a nič tým nezískajú.
@darksider96@7 pekné povedané dá sa povedať že súhlasím s tebou aj o tom ututlavaní.. proste je toľko vecí čo bežná verejnosť ani nevie ale dozvie sa to až po x rokoch ak vôbec proste je taká agenda, a ak by o tom vedela verejnosť tak by ľuďom preplo z tých vecí čo sa zatajujú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Zaujímavé, že mainstream o tom vôbec nehovorí
Neznášam ľudí a tento hnusný dystopický svet. Som týmto smradom z tohto sveta nasiaknutý a nemôžem to už vydržať. Desí ma to tu. Ako keby som sem nepatril, ale len tu proste žil. Spôsob akým sa líši moje myslenie od väčšiny je niečo neskutočné. Kurva!
Môžeš mi to napísať aj do TSky, ak to nechceš verejne, mňa to naozaj zaujíma, ja si z teba nebudem robiť srandu ako ostatní
a máš plusové body že si to odhalil