Rada by som vedela KEDY KEDY KEDY KONEČNE plánuje niekto opraviť tých priateľov, nefungujú od kedy sa to tu všetko menilo, nedokážem si nikoho do priateľov pridať a už ma to začína srať a úplne ma vytáča veta "Má ťa v kamarátoch, ale ty jeho nie!" ako keb
Pripájam sa k tejto stotisícej aktivite, ktorú všetci kompetentní na Birdzi už ani neviem koľko ignorujú...
Tomášovi už to kopa ľudí vrátane mňa písala do odkazovača, píšu sa o tom stavy, a vôbec, stále je tu niečo, a on sa tvári, ako keby sa ho to vôbec netýkalo, ani len doriti na to neodpovie...
Akože @tomas , Birdz máme radi, ale čo je moc, to je veľa. Povieš nám už konečne, ČO S TÝM AKOŽE PLÁNUJEŠ ROBIŤ?!
@tomas prosíme ťa tu snád naozaj všetci nemôžeš aspoň s tými základnými vecami niečo urobiť? aspoň by sa na tej stránke bugov aj mohlo niečo diať. nie , že posledné fixnuté je vo februári.
@tomas Ja ťa tu už budem linkovať prisámbohu každý deň a pekne krásne caps lockom, že KEDY UZ KONECNE MIENIS ASPON POVEDAT NIECO O TOM, KEDY SA OPRAVIA ZAKLADNE VECI NA BIRDZI, NA KTORE SA TU UZ MINIMALNE TYZDNE VSETCI SLUSNE PYTAME A NIEKTORYM NAM UZ DOCHADZA TRPEZLIVOST!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
@tomas
kto ho k tejto veci tagne ako 1000. v poradí, tomu možno odpovie
@tomas
Tomášovi už to kopa ľudí vrátane mňa písala do odkazovača, píšu sa o tom stavy, a vôbec, stále je tu niečo, a on sa tvári, ako keby sa ho to vôbec netýkalo, ani len doriti na to neodpovie...
Akože @tomas , Birdz máme radi, ale čo je moc, to je veľa. Povieš nám už konečne, ČO S TÝM AKOŽE PLÁNUJEŠ ROBIŤ?!
ucte sa byt nad vecou od neho a nestresujte
A inak tiež by som bol rád keby mi to funguje
a zase ked si niekoho odstranim, napise ze uz ho nemam ale na mb je stale...
je to dost odflaknute..
-unavené linknutie, pena z papule, nepríčetný pohľad texaského masakra-
(vystrašila som samú seba, doriti )
@23 @22 @tomas Rob s tým UŽ KONEČNE niečo!
Áno minule ma to vytočilo. Ale už to nereišim, žiaľ
get a life; sa tomu dá povedať.
@kosmiklove no hovor. kde?
STE KOKOTI