Zdravím. Objednali sme si navrhnutie maturitného tabla u jedného grafika nádneného cez net, dohodli sme sa na všetkom, bol ochotný, a zrazu, keď nám ho už treba mi neodpisuje na správy, asi sa na to vykašľal... Zaujímavé je, že sme mu ešte ani nezaplatili, a ajtak neodpisuje... nebolo by to zadarmo, 30€, tak ako bolo sľúbené jemu. Lenže háčik je v tom, že to potrebujeme ihneď, tak ak sa niekto viete hrať s tými programami kde sa dá pracovať s veľkým rozlíšením, ozvite sa... tablo nieje vôbec zložité, aj ten grafik sa čudoval, že akosi tam na ňom nemá veľa práce... je to bez mien, bez pozadia, proste iba usporiadanie fotiek...
@rutis 30€ je slaba motivacia tipujem ze pre neho je to praca na par hodin a grafici si uctuju 10 - 20 € na hodinu to znamena ze pod 100 € by na tom prerobil
on navrhol cenu, písal som aj iným grafikom, tiež išli okolo nej, 25-45€, len teraz to nikto nestíha robiť, aspoň teda vravia že majú dosť roboty, takže to musím takto riešiť....
Veď ja netvrdím, že mojich 70€ nie je ožobračovanie už tak dosť finančne zaťažených rodičov. Len keď si predstavím, koľko času si na to zase bude treba vyhradiť, ako by bol problém sa dohodnúť čo presne chcete, predložiť návrhy, prerobiť návrh... dosť neskoro to riešite.
preto to rieši iba jeden človek, lebo nikdy niesú všetci spokojní... takže mne dali na hlavu toto, že mám zaobstarať tablo... A riešili sme to už pred týždňom, normálne som komunikoval s grafikom ešte 2 dni naspäť, len už sa akosi neozval... a hej, je to neskoro, viem
Už s tým robí jeden chalan, ale vďaka že si sa ozval/a
Chápem. Ono tých 30€ je cena taká s prihliadnutím na to, že "ak to nevezmem ja, vezme to niekto iný", väčšinov nejaký študent. U nás vo firme by sme do takej ceny nešli, avšak my rovno zabezpečujeme aj tlač, vyhotovenie tabla. Navyše, ty si sa možno dohodol na príprave jedného, konkrétneho návrhu, väčšinou sa ale pripravujú tri varianty... Od niekoho, kto to nazve "poukladaním fotiek" by som si to robiť nenechal ani za 10€.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Už s tým robí jeden chalan, ale vďaka že si sa ozval/a