Ahojte, dnes som bola v obchode a videla som tam túto knihu, neviem či ste ju niekto pozeral, ale ... čo na ňu hovoríte? Myslíte si, že sa za cca 30€ oplatí??
@kosmiklove som si tym viac menej ista ze zadarmo nic nie je a informatiky a grafici vseobecne su velmi neochotny z mojich skusenosti a neviem si predstaavit ako by si ma to chcel naucit
Škoda peňazí. Najlepšie triky vo Photoshope najdeš na YouTube alebo celkovo na internete zadarmo. Stačí kus vedieť Googlovať a čítať aj anglický text a nie len český a slovenský.
prelistuj si ju a pozri kolko % z tej knihy môžeš realne využiť, skus si ju najsť na internete, potom máš možnosť isť si ju vypožičať , na nete maš milion tutorialov na photoshop, youtube je plný takýchto trikov, potom skús osloviť niekoho kto v ňom pracuje a ukáže ti vychytávky a ked prejdeš týmito fázami tak si myslim že nejaké triky a klavesové skratky vo photoshope ťa prestanú trápiť...
@genenica Určite by som si pozrel obsah tej knihy a ak sa naozaj oplatí ako hovoríš kúpil by som ju... žijeme vo svete crackov, patchov, a pirátin... a zabúdame podporiť ľudí, ktorí za tým všetkým na začiatku stoja.
@ceciak no to ano , len mohli by byt tie knihu trosku lacnejsie .. mne skor ide o to ze sa neviem ucit z pc a vytlaenie stiahnutej knihy je to iste ako ked si kupim original akurat ze originalom podporim autora a vytlacenim nikoho
Keď som dávno začínal s PS tak som používal web » videotutorialy.sk/... Je to web kde to máš na videu v slovenskom jazyku pekne krok za krokom písané
Samozrejme práve preto som za kúpu kníh, hier a sem tam aj filmov na optických diskoch Dokonca som si kúpil aj windows a plánujem jedného krásneho dňa aj winrar
@ceciak ja sa hram s ps uz dlhsie a hladala som nieco .. ako vtvorit obalku na knihu, ale pomaly prichadzam na to ze ked neviem kreslit mozem sa aj neviem kolko trikov naucit tu obalku nedostanem nikdy a ten web poznam ale dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
priviezť z Česka, tak za ešte menej,
510Kč, menej ako 19€.
» knihy.heureka.cz/nejlepsi-triky-...
prelistuj si ju a pozri kolko % z tej knihy môžeš realne využiť, skus si ju najsť na internete, potom máš možnosť isť si ju vypožičať , na nete maš milion tutorialov na photoshop, youtube je plný takýchto trikov, potom skús osloviť niekoho kto v ňom pracuje a ukáže ti vychytávky a ked prejdeš týmito fázami tak si myslim že nejaké triky a klavesové skratky vo photoshope ťa prestanú trápiť...
Samozrejme práve preto som za kúpu kníh, hier a sem tam aj filmov na optických diskoch Dokonca som si kúpil aj windows a plánujem jedného krásneho dňa aj winrar