Dievčatá, som jediná, ktorá nemá kamarátky? Nie že by mi toto chýbalo, ale je to divné. Ja si teda veľmi ľahko hľadám kamarátov aj s babami pokecám, keď som niekde vonku, ale to nie je kamarátstvo. Proste mám samých kamarátov chlapov.
@melancholik Ja nie že nevychádzam so ženami, ale nebavia ma také typické ženské problémy a reči. Ani nákupy nemám rada, iba keď musím. Radšej si zahrám NHL. Ale niekedy mi to pride už fakt divné. Ale chalani mi celkovo prídu takí úprimní a menej falošní.
čistá ja pred pár rokmi, asi pred 5 rokmi som mala iba jednu kamošku, ale to len tak " povrchne" kvôli škole a tak...
Potom po nejakom čase som si povedala, že potrebujem fakt kamošku na kávičky, nakupy, blbostičky Teraz ju mám, dokonca tri také a keď to hodnotím spätne neviem či mi to bolo treba
Sú to moje super kamošky, proste ich mám rada, aj oni mňa a tak ale je to furt akási nevraživosť či čo Predbiehame sa ktorá bude lepšia, ktorá si kúpi väčšiu blbosť, ktorá bude mať krajšie mihalnice, menej kíl, viac vlasov,dlhších vlasov, dookola toto proste
Čert mi to bol dlžeň, staré dobré časy s mužmi
Ako ja to ani moc neriešim, ale mama sa na to stále sťažuje, že čo si ľudia pomyslia. Keď chceme ísť napríklad stanovovať tak je to tak, že 5 chalanov a ja
ja napriklad uz ani nevyhladavam kamaratstvo so zenami. mam s nimi dost skusenosti na cely zivot. moj okruh kamaratov sa rozrasta, takze ja som spoko. moj osobny nazor je ze o nic neprichadzas,
ja mám tiež len chalanov kamošov, ale to hlavne pre to, že s chalanmi je sranda, kdežto baby sa berú stále hrozne vážne, a väčšinu z nich mám chuť zabiť len čo prehovoria -.-
nie si jediná, ja tiež mám max 1 kamarátku, s ktorou sa dá vychádzať inak sú ostatné baby pre mňa proste falošné, ohovárajú za chrbtom a nedá sa s nimi vôbec normálne porozprávať, poradiť si a podobne
Kedysi som mala jednu kamarátku a odkedy sme sa prestali bavit, som si už takú poriadnu nenašla. Aj tam snaha bola, aj sme boli taká skupinka báb ale stále to bolo také povrchné.
A keď máš kamarátov chlapov tak prečo nasilu si hľadať ženy ? Proste, keď ti to vyhovuje tak nemusíš hľadať ženy len kvôli tomu, že je to zaužívané, že ženy majú najlepšie kamarátky ženy j
keď som bola menšia, mala som len kamarátky, potom som prišla na výšku, mala som len kamarátov a teraz som prišla do štádia, kedy nemám prakticky nikoho, na nákupy chodím sama alebo s mamkou D alebo teda nič také superdeep, s kým by som zdieľala všetky svoje tajomstvá, len som obklopená super ľuďmi a s každým zdieľam inú časť svojho života... a čo sa týka zastúpenia pohlaví je to tak 50/50, ale tá ženská polovica má také zdravé svetonázory, prináša mi do života viac ako len emocionálne balady o zlomenom nechte, a síce niekedy treba aj rýchlo poklebetiť alebo si navzájom ponadávať na menštruáciu, tak som rada, že ich všetkých mám...
ale inak spolubývajúva bola vždy smutná, že nemá žiadne kamarátky, len kamarátov (čo si to ale stejne vždy poserú, lebo chcú 'prehĺbiť' ono kamarátstvo ... a tak sa mega tešila, keď si s nejakou holkou začala rozumieť, ale nebolo ich aj tak veľa, alebo to nebolo úprimné, lebo ona je silno krásna a charizmatická ženská a ostatné v nej cítili priveľkú konkurenciu... tak možno i to je tvoj prípad
No ako ja som si to tiež všimla, že málo báb je takých akčných ako ja... a mňa tiež nebaví špacírovať sa po nákupnom centre, chodiť na kávičky a ohovárať... a preto aj keď niekam ideme - na party alebo festival - je vždy prevaha chalanov ale tak mám zopár kamarátok, lebo zas iba chalani by mi nestačili.. oni jednoducho nedokážu pochopiť niektoré veci a niektoré problémy
ale tak skús na tú stanovačku zavolať nejakú holku, alebo však aj tí chalani nech zavolajú baby, veď to je tiež divné že sú to chalani a nechcú mať na stanovačke baby?? a už len to že pojde na stanovačku máš zaručené, že to nebude žiadna pipka
ale zas netreba to síliť, maximum čo môžeš urobiť je niekoho zavolať... a keď pojdes sama s chalanmi tak myslim ze sa nic nedeje a moze ti byt jedno co si myslia rodicia alebo susedia
akurát včera mi mama vyčítala, že ako to že nemám z vysokej žiadne kamarátky.. že ona má všetky dobré kamarátky z VŠ :/ tak som jej vysvetlila že su konzervatívne a nemam s nimi nic spolocne a niektorymi dokonca pohrdam.
Ani ja nemam kamaratky... a to som na strednej. Da sa povedat, ze bavim sa s babami, ale su to skor spoluziacky a po case to budu len známe... zatial, som nenasla osobu, ktora by mi nepodrazila kolena, nebola zakomplexovana a zavistlivá kvôli malickostiam. V triede mam same baby z dedin, takze to je ina mentalita da sa povedat a cele dni stravim dom, pretoze aj ked niekoho zavolam, nikto nie je ochotni ist von a maju same vyhovorky. Asi take mam "kamky". Ale uprimne samota mi len vyhovuje
To je tým že ťa nebavia tie "ženské" veci.
U mňa to je zas opačne, ja sa ľahko skamarátim s babami ale moc si toho nemám čo povedať s chalanmi. Oni väčšinou len rozoberajú (jasné že to neplatí o každom, ale drvivá väčšina) autá, šport, a ktorú včera pojebali. Ani jedno z toho ma nezaujíma.
S babami sa dá chodiť na nákupy alebo ohovárať ľudí to ma baví viac.
Neviem ktore je to cislo, ale suhlasim s Limetkajou, obcas mam fakt zle stavy, ze preco prave ja musim byt taka, kamaratky sice mam, ale uz to nie je take ako kedysi, v triede sa nemam o com bavit so spoluziakmi, hoci su to mili ludia
@baci Nemusíš stresovať, ja som sa kvôli tomu párkrát trápila, ale keď som to začala ignorovať, tí správni ľudia si ma našli a všetko je ok. Radšej byť sám ako mať okolo seba hyeny. Držím palce a ak ti to tak vyhovuje, nerieš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Potom po nejakom čase som si povedala, že potrebujem fakt kamošku na kávičky, nakupy, blbostičky Teraz ju mám, dokonca tri také a keď to hodnotím spätne neviem či mi to bolo treba
Sú to moje super kamošky, proste ich mám rada, aj oni mňa a tak ale je to furt akási nevraživosť či čo Predbiehame sa ktorá bude lepšia, ktorá si kúpi väčšiu blbosť, ktorá bude mať krajšie mihalnice, menej kíl, viac vlasov,dlhších vlasov, dookola toto proste
Čert mi to bol dlžeň, staré dobré časy s mužmi
...hm... nitra.
...som SKORO mal pravdu
A keď máš kamarátov chlapov tak prečo nasilu si hľadať ženy ? Proste, keď ti to vyhovuje tak nemusíš hľadať ženy len kvôli tomu, že je to zaužívané, že ženy majú najlepšie kamarátky ženy j
ale tak skús na tú stanovačku zavolať nejakú holku, alebo však aj tí chalani nech zavolajú baby, veď to je tiež divné že sú to chalani a nechcú mať na stanovačke baby?? a už len to že pojde na stanovačku máš zaručené, že to nebude žiadna pipka
ale zas netreba to síliť, maximum čo môžeš urobiť je niekoho zavolať... a keď pojdes sama s chalanmi tak myslim ze sa nic nedeje a moze ti byt jedno co si myslia rodicia alebo susedia
akurát včera mi mama vyčítala, že ako to že nemám z vysokej žiadne kamarátky.. že ona má všetky dobré kamarátky z VŠ :/ tak som jej vysvetlila že su konzervatívne a nemam s nimi nic spolocne a niektorymi dokonca pohrdam.
U mňa to je zas opačne, ja sa ľahko skamarátim s babami ale moc si toho nemám čo povedať s chalanmi. Oni väčšinou len rozoberajú (jasné že to neplatí o každom, ale drvivá väčšina) autá, šport, a ktorú včera pojebali. Ani jedno z toho ma nezaujíma.
S babami sa dá chodiť na nákupy alebo ohovárať ľudí to ma baví viac.