ahojte..Mám jeden problém..Každé leto chodí do našej obce jeden krásny chalan...Chcem ho zbaliť ale tak nenápadne..Pretože on vie že som bola no neho minulé leto buchnutá..A preto ho chcem tak nenápadne zbaliť..Ako na to?
@etelnair no tak to určite..Ale problém je v tom že brat mu to ako vtedy povedal že sa mi páči..Pretože ma počul ako som vravela mojej naj kamoške že sa mi páči a on mu to hned odišiel vytárať..A preto ho chcem tak nenápadne...
@perkele ale dôjde..Asik ked sa budem okolo neho stále chodiť alebo dačo tak asik že mu to dôjde že mám onho záujem ked som mala onho záujem aj pred rokom...
nesnas sa byt nenapadna... bud onho mam zaujem alebo nie... proste pre kamoskami bud zdrzanlivejsia, a ked budete sami sa s nim kludne otvorene porozpravaj
v provom rade .. nenápadne baliť chlapa to je ako nežne si sadnuť na ježka.. je to nezmysel !!!!
nak je akokolvek hanblivý,tvoj záujem mu bude len lichotiť.. a čím budeš nápadnejšia, tým skor budete spolu a tým dlhšie s ním budeš kým zase neodíde pičom.. tak choj na to, nahod sukínku a zbal ho ako velké dievča nie ako 13 ročné sopľa
@nikola12323 už som ti jednu dala v tvojom fotoalbume, presná rada.. smej sa na veciach čo povie aj ked to budu pičoviny,lebo chlapi su samoľúbi, snaž sa sním ostávať sama,ked sa budeete večer s deťmi hrať na schovku, schovaj sa sním niekde v pivnici a bum...
nenápadne ho zrejme nezbalíš a to, že je krásny navonok, neznamená, že aj zvnútra...rozmysli si to a máš ešte čas na balenie, si mladá...uč sa do školy a bav s kamošmi
kesže sa tak múdro pýtaš, skúsim ti múdro odpovedať.
Musíš sa schovať za krík (alebo aj za stenu, ak si príliš nápadná) a baliť ho na dialku. Ak neovládaš telepatiu budeš to mať ale ťažké....snád budeš mať šťastie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
Nedôjde mu to, je to predsa chlap.
Balenie musí byť nápadné ,aby ten chlapec pochopil o čo ti vlastne ide.
v provom rade .. nenápadne baliť chlapa to je ako nežne si sadnuť na ježka.. je to nezmysel !!!!
nak je akokolvek hanblivý,tvoj záujem mu bude len lichotiť.. a čím budeš nápadnejšia, tým skor budete spolu a tým dlhšie s ním budeš kým zase neodíde pičom.. tak choj na to, nahod sukínku a zbal ho ako velké dievča nie ako 13 ročné sopľa
2) nenápadne to je pičovina, veď je to chalan
3) ak sa chceš len okolo neho obšmietať ako si napísala, tak to si pomyslí akurát že si trošku zaostalejšia alebo tak niečo...
Ale ináč:
Musíš sa schovať za krík (alebo aj za stenu, ak si príliš nápadná) a baliť ho na dialku. Ak neovládaš telepatiu budeš to mať ale ťažké....snád budeš mať šťastie
mne sa tiež pačil chalan a kym som ho chcela (o čom aj vedel) tak nič a ked ma to prešlo priliezol a teraz sa ho neviem zbaviť