prosim o pomoc..nie som tucna,no chcela by som este trocha zhodit.
ziadna dieta nezabera.mala som uz aj ryzovu kuru,ked som 9 dni jedla len ryzu.potrebovala by som dietu ktora by nebola prilis drasticka na mlady organizmus a zaroven ucinna.
ešte som nevidela diétu, ktorá by pomáhala.. začni sa hýbať .. a nespoliehaj sa na diéty.. mám spolužiačku ktorá vyskúšala všetky možné diéty a nič z toho je tučnejšia než keď sme prišli do 1 ročníka na strednú..
Zlatko snáď si si nemyslela že ked budeš jesť len ryžu tak že schudneš? ku diétam patrí samozrejme aj cvičenie-bez toho neschudneš. Ak prestaneš, samozrejme že to naberieš naspäť ale záleží len od tvojho metabolizmu že po akej dobe... ja osobne sa snažím nejesť jedlá ktoré obsahujú vela tukov, väčšinou len zeleninu a ovocie a každý deň si chodím zakorčulovať na hrádzu .. no musíš si sama nájsť cvičenie ktoré by tebe najviac vyhovovalo..
nežer krumple, ryžu, kokotiny, kekse, chleba, rožky. dajme tomu, že nechceš drastické, tak len maso a zeleninu. a žer menej. poprípade sa začni hýbať ak veľmi chceš.
@Missmuu dietam never skusala som vsetko mozne nic nezabralo...to chce pohyb aj ked mnohym je to proti voli ako napr mne..len pohyb a mozes si jest vsetko na co si spomenes...hovori sa ze ani jedna dieta nie je dobra ktora sa neda drzat cely zivot...tot vse...
mojaa neco ti povem..ja som bola 3 mesiace psychycky na dne smutna uplakana...a schudla som tak, ze si seci mysleli ze som anorekticka..a potom to aj tak dopadlo ze som ras v robote odpadla...odtedy som zacala jest a us vyzeram normalne ako predtym..chuda ale nie ako anorekticka
mno tak spolužiačka robila nejaký modeling či čo a furt sa sťažovala že musí schudnúť mno pokiaľ viem papá skoro tak ako ja a to je celkom dosť veľa (teda vrámci jej možností )
a náš perverzný zástupca by ti povedal začni behávať
treba ti cvicit a cvicit co ti pomoze dieta. upraveny jedalnciek plus cviky a to ti pomoze ale na to by si nemohla byt leniva. A mozno mas zdravotne problemy, ... tak ti to aj tak nbepomoze, nech budes robit co budes robit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ked chces schudnut, musis mat vydaj energie vacsi ako prijem a tak si telo bude musiet cerpat zo svojich tukov -> schudnes.
cize podla mna ked budes sportovat vela + sa vyhybat prilis velkemu mnozstvu tukov (a sacharidov) pomoze to a papaj velakrat denne, mensie porcie a zeleninky ovocia velaaa
a budes mat bohovsku kondicku...
btw. ryzova dieta...
ryza ma strasne vela cukru..
takze ked si jedla veeeela ryze bohvie s cim...
tak sa necuduj ze si neschudla...
ucinne diety existuju..
len kazdy organizmus je iny..
a kazdemu ina sedi.. x)
a skutocne najlepsie je surova zeleninka + malicko masa,ryb
ziadne vyprazane, ani umelo konzervovane...
x)
A nežer po 18:00!
a náš perverzný zástupca by ti povedal začni behávať