Ak by vás znásilnili a vy by ste otehotneli, nechali by ste si to dieťa? (S tým, že ste finančne zabezpečené) ...{a hej, pýtal sa to niekto na Priznaniach žien občas to čítam }...
kebyže mi rodičia povedia vieš tvoju mamu znásilnil dáky posuk no a ty si jeho dieťa mal by som pocit že matke niečo dlžim a asi by to bola vražda svojho vlastného otca a asi by som sa sám nenávidel, takže potrat + ufiknutie pohlavných orgánov pre násilníka toť je fajn trest, myslím si že by si ihneď rozmyslelo mužské obecenstvo ako má zmýšľať....btw a to normálne mačetou useknut a nechať ho napospas osudu
Nechala. Nemala by som svedomie ísť na potrat. Pravdepodobne by som mala výčitky do konca života ak by som niečo také urobila. A pokiaľ by som bola finančne zabezpečená a mala možnosť sa oň postarať iste by som ho nikde nedala.
Keby som zena, asi by som si ho nechal, potom na adopciu.
Jeden zasraty potrat moze znicit (mozno) 100 rokov zivota, za ktoreho sa moze stat všeličo, to dieta môže mat hocjaku buducnost, mozno bude z neho prezident
Osobne poznam jedneho chalana, vlastne muza, co nikdy nepoznal svojich rodicov, mozno sa sem dostal tiez znasilnenim, a je to skvely chlap, vazne.
Nechala. To dieta za to nemoze a ja by som nemala to srdce, zobrat mu zivot aj ked by som v nom kazdy den mala vidiet znasilnitela.. dopriala by som mu lepsi zivot
znasilnil by som jeho tiez, ale inym sposobom. No deti podla mna nepotrebuju trpiet a take dieta vyslovene nemusi byt retatdovane, ale nechcene dieta sa bude trapit.
určite nechala a aj napriek tomu, ako bolo ublížené mne, tak by som sa to dieťa snažila milovať, čo najviac, ako by som bola schopná....a šla by som na terapiu. lebo by som sa po znásilnení isto totálne zosypala a nechcela by som aby tá moja vnútorná bolesť ovplyvnila negatívne vývin dieťaťa a puto, ktoré medzi mnou a ním vznikne.
keby som znasilnena žena - určite by som si to nenechal, to buduce dieťa by sice za nič nemohlo ale obsahovalo by geneticku vybavu toho človeka - to už závisí na danej žene či by s tým vedela žiť alebo nie ... ja rozhodne nie
keby som znasilňovač ? wtf tak by som tej žene poradil aby išla na potrat lebo by mi bolo zo seba zle..
no a keby sa to stalo mojej priatelke, ten chlap by skončil velmi zle, lebo som skvely detektiv a jednám často na vlastnú päsť čiže by som si fajný nožik zohnal a v spánku mu odrezal gule aj vtáka ... bez srandy
ja neviem, čo by som spravila, ale skôr áno ako nie, podľa toho v akom psychickom rozpoložení by som bola
ja som proti potratom (nebudem tu teraz rozpisovať dôvody ), ale mala by som pochopenie pre ženu, ktorá by sa v tomto prípade rozhodla pre potrat a žena, ktorá by si to dieťa nechala, by mala môj obrovský obdiv pretože to musí byť veľmi psychicky silná žena, aby niečo také dokázala
Ja ako znásilňovateľ by som určite chcel, aby mi ho vynosila... dosť by sa ma dotklo, keby bola natoľko sebecká, že by ho zabila Veď je to naše dieťa, preboha.
tiez by som si dala tabletku po keby sa mi nedajboze take nieco stalo, ale keby som nejakym sposobom bola tehotna uz, tak by som si ho na 99.9% nechala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Ak by som bola frajerka/frajer - nechala by som rozhodnutie na otehotnelej.
keby sa to decko narodi tak ho nenavidim aj ked za to nemoze, ale pripomenulo by mi to
ak by som ale ostala ziva, tak sice neviem ako sa riesia taketo situacie, ale minimalne by som si isla kupit tabletku po (cize zase ziadne dieta)
a ak by vsetko toto zlyhalo a ja by som ostala tehotna, nenechala by som si to
A nie.
Ale samozrejme nikto z nás v takej situácii nebol, neviem, ako by som to zvládala, takže nič nevylučujem...
Jeden zasraty potrat moze znicit (mozno) 100 rokov zivota, za ktoreho sa moze stat všeličo, to dieta môže mat hocjaku buducnost, mozno bude z neho prezident
Osobne poznam jedneho chalana, vlastne muza, co nikdy nepoznal svojich rodicov, mozno sa sem dostal tiez znasilnenim, a je to skvely chlap, vazne.
Ibazeby bol znasilnitel pekný, inteligentný a ochotný si ma zobrať xD
keby som znasilňovač ? wtf tak by som tej žene poradil aby išla na potrat lebo by mi bolo zo seba zle..
no a keby sa to stalo mojej priatelke, ten chlap by skončil velmi zle, lebo som skvely detektiv a jednám často na vlastnú päsť čiže by som si fajný nožik zohnal a v spánku mu odrezal gule aj vtáka ... bez srandy
ja som proti potratom (nebudem tu teraz rozpisovať dôvody ), ale mala by som pochopenie pre ženu, ktorá by sa v tomto prípade rozhodla pre potrat a žena, ktorá by si to dieťa nechala, by mala môj obrovský obdiv pretože to musí byť veľmi psychicky silná žena, aby niečo také dokázala
Ale keby ma jedneho dna nedajboze znasilnili tak si ihned dam tableku po...