2roky som brala antikoncepciu a vsetko bolo OK..vysadila som a zacalo sa to..to,ze mavam nepravidelnu menstruaciu..niekedy mi meska aj 20dni,tehotna nie som..co sa to deje???
Alebo ked uz sa tak strasne hambis: chod na nejaku stranku kde su na to odbornici, alebo si aspon vyhladaj odborne clanky. Ale ja toto vyrazne neodporucam, lebo za chvilku zistis, ze tvoja antikoncepcia bola jedna z tych milion tabletiek, ktore sposobuju nejaku disfunkciu a do rana umries. Teda aspon ja, ked som hladal nieco na internete tak 7 z 10 clankov ma viac znervoznili ako by ma mali upokojit.....Ludia maju radsej veci, ktore sa tykaju fatality akoby mali napisat nieco rozumne.... sice koho dneska zaujmaju rozumne veci ? D
Poviem ti len jedno ak pouzivas niake tabletky tak to je tym mne meskala 30dni a co som mala povedat to je normalne kamos. meskala aj 2mesiace a ona si s toho nic nerobi ale ak ti mam pravdu povedat tak bez asi k tomu gynek...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ok moj nazor: Navstiv gynekologa...
Alebo ked uz sa tak strasne hambis: chod na nejaku stranku kde su na to odbornici, alebo si aspon vyhladaj odborne clanky. Ale ja toto vyrazne neodporucam, lebo za chvilku zistis, ze tvoja antikoncepcia bola jedna z tych milion tabletiek, ktore sposobuju nejaku disfunkciu a do rana umries. Teda aspon ja, ked som hladal nieco na internete tak 7 z 10 clankov ma viac znervoznili ako by ma mali upokojit.....Ludia maju radsej veci, ktore sa tykaju fatality akoby mali napisat nieco rozumne.... sice koho dneska zaujmaju rozumne veci ? D