staly sa mi tu sami odseba vyhražaju niektory uživatelia birdzu...kvoly mojej holej hlave mi tu nadavaju do nacistov a vraj ma kvoly tommu zrušia..čo myslim že je nespravoslivé pretože ja nacista niesom a už vobec neprejavujem zakazane sympatie..dakujem z
amarfel tam to je pisane volaka risa, kralovstvo ci co a co ja viem. nacisticke mi to nepripada
Toto je vec niekolkych ludi a o ich intelekte. ono mas nevrzivich ludi, ktori ked si zmyslia, ze si tak si a nic s tym nezmenist. ono je to jebnuty narod. Kde kolvek vidia holohlaveho cloveka tak hend nacista skinhet odpad.
takze asi tak. je mi to velmy luto co sa deje.
urcite nevidim dovod preco by ta mal niekto zrusil.
kazdy clovek ma ine nazory a iny pohlad na ludi. Skoda, ze sa po vacsinou ludia opicia po druhych ....
niektori ludia su proste jebnuti...vazne co keby ste sa radsej starali vsetci iba o seba a druhych nehali na pokoji???! take nuly zakomplexovane tiez nemusim bohuzial asi sa ich svet nikdy nezbavi...
tak ekd tam mas to ze "ein volk, ein reich, ein fuhrer"...tak kazdemu kto cosi vie o historii dopne ze skadial to je .... a z tym zakonom o slobode prejavu ci nazoru to nieje az take jednoduche ako sa zda ....ale inac mna nenapadlo ze si nacek hehe aj ked si mal stav ze nenadavajte mi do nacka tak som pozrel webku a nezdalo sa mi zeby tam nieco bolo a hlavne nic take aby si bol zmazany
preloz mi to do slovenciny. ja som si to prelozil. mozno v tedy to malo zniet ako nacisitcke heslo. predsa len ta risa, kralovstvo ci ako to je moze mat s tym spojenie. ale predsa sa daky oblueny vyrok nedjeme cloveka hadzat do hajzla
neviem co mam na to napisat. ale ani ma to netrapi. lebo sa nestaram do ludi ktori mi nic nespravili a nespravili nic mojim blizkym. Skoda, ze som ten vyrok nevedel zaradit skor. ale aj tak to moj nazor nemeni. kazdy nech sa stara o seba. nikto nema pravo sudit inych.
pravdupovediac ja si myslim ( i ked nechcem hovoriť za vsewtkych každopadne u mna to tka je) že je každemu totalne jedno či si alebo nejsi nacista...pokial tu nikomu neubližujes a nevnucujes svoje nazory nech už su akekolvek...
a nechapem že ťa štve že čo si myslia ludia ktorých ani nepoznas
no hlavne že ty vieš, čo si... i keď si trocha odporuješ, podla mňa. a ak už ide o ten názor, na niekoho môžeš pôsobiť ako nacista, tiež je to len jeho názor... je už len na tebe, ako sa budeš správať, aby ľudia nemali mylnú mienku.
Hm to ze to bolo hlavne nacisticke heslo neznemena, ze ked ho niekto pouzije automaticky sa stava nacistom. Aj svastika bola znak nacistov a hinduisti su potom co? nacisti? Spamatajte sa ludia. vsetko co hitler pouzival prebral z niekade (a urcite aj to heslo nevymyslel on, ale mozno sa mylim).. Pokial vyslovene niekto nema v profile heil hitler a podobne kokotiny, tak to nema vyznam riesit.
Keby nebolo všetko také zložité a keby veľa ľudí nebolo často strašne manipulovateľných a hlúpych tak by som bol za to, aby fašizmus atd. ani neboli protizákonné ...
Nech si človek myslí čo chce, ak nikomu neubližuje ... ...
lenže sú ľudia, ktorým aj slová ublížia, no ja by som tiež o tom konkrétne nezakladala diskusiu, ešteže čo, mám ukazovať, že som slabšej povahy? priveľké odhalenie...
tiež si myslím že aj keby tam mal ten výrok, vyznával ho síce hitler ale niekto môže byť aj názoru toho hesla, keď je niekto za to aby bola jedna ríša,jeden vodca.... neni problém predsa, každý može mať svoj názor, to už potom keby mal niekto výrok z komunizmu či citáciu z biblie alebo hocičoho iného tak sa to dá považovať za provokáciu... čo narobíš, ľudia sú niekedy taký... ale keby vyslovene niekto propagoval nacizmus tak je jasné že by si zaslužil vymazať
ked si napisem na webku meine ehre heisst treue tak za to budem neonacista? Smiech...amrafel ci jak sa pises, teba som uz dlhsie vsimol, ty mas take "nestranne" nazory, ze?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Toto je vec niekolkych ludi a o ich intelekte. ono mas nevrzivich ludi, ktori ked si zmyslia, ze si tak si a nic s tym nezmenist. ono je to jebnuty narod. Kde kolvek vidia holohlaveho cloveka tak hend nacista skinhet odpad.
takze asi tak. je mi to velmy luto co sa deje.
urcite nevidim dovod preco by ta mal niekto zrusil.
kazdy clovek ma ine nazory a iny pohlad na ludi. Skoda, ze sa po vacsinou ludia opicia po druhych ....
preloz mi to do slovenciny. ja som si to prelozil. mozno v tedy to malo zniet ako nacisitcke heslo. predsa len ta risa, kralovstvo ci ako to je moze mat s tym spojenie. ale predsa sa daky oblueny vyrok nedjeme cloveka hadzat do hajzla
je to nacisticke "heslo" i ked trosku pochybujem že zakladatel tejto témy" uplne vie čo ten výrok znamena, lebo keby vedel tak je to trosku choré....
neviem co mam na to napisat. ale ani ma to netrapi. lebo sa nestaram do ludi ktori mi nic nespravili a nespravili nic mojim blizkym. Skoda, ze som ten vyrok nevedel zaradit skor. ale aj tak to moj nazor nemeni. kazdy nech sa stara o seba. nikto nema pravo sudit inych.
Aj ked stava sa ze aj mna hocikto oznaci za nacistku len preto ze mam 88 v nicku a ani sa neopytaju preco...
(Upozornujem ze ja som sa narodila 8.8. tak preto ten nick )
@17 tak to je chore teda
človek aby chodil pomaly nahý, lebo čokolvek si oblečie, vždy bude priradený k nejakému štýlu
a nechapem že ťa štve že čo si myslia ludia ktorých ani nepoznas
To je krásna fráza ach jaj ...
Hej, nikto nemá právo niekoho či už konštruktívne kritizovať, alebo mu čo i len radiť, každý nech sa stará o seba, lebo nemá právo súdiť druhých ...
Keby nebolo všetko také zložité a keby veľa ľudí nebolo často strašne manipulovateľných a hlúpych tak by som bol za to, aby fašizmus atd. ani neboli protizákonné ...
Nech si človek myslí čo chce, ak nikomu neubližuje ... ...