Som zástancom filozofie, že sme všetci jedna kopa sračiek, takže mi je skôr nesympatické ako sa tu poniektorý prezentujú, dokonca aj ľudia, ktorých poznám a viem, že v reále by si niektoré svoje počiny nikdy nedovolili a myslím, že mnohý tu sú na tom podobne, ale zas čo ja viem o smpatickom prezentovaní sa
@cool1223boy no to ja tez neznasam take mrchy.. minimum socialneho citenia.. absolutne povrchne zenske a idu psychologiu studovat.. akoze co z nich bude?
@cool1223boy v reále možno nie je zlý, ale súhlasím s tým že mi vadí to ako sa tu prezentuje a niektoré jeho fóra.. a hlavne to, že nevie absolútne nič o ženách a vkuse sa tu vypytuje neskutočné koniny
@cool1223boy v nicku mám 36, nie 35, ty debil zbabelý, a aspoň ma tagni, keď už si ideš otvárať hubu
a k téme, @kto kedysi aj @roman103 ale zíde z očí-zíde z mysle, a posledné príspevky čo som od neho videla už začali mať úroveň, a od tej debaty o koberci aj @flysser dobre že som z toho nemala nočné mory
takí, ktorí zakladajú rovnaké fóra 34654krát, a ešte všetci ostatní, ktorí v nich občas prejavia názory or povahové vlastnosti or iné sračky, s ktorými moja momentálna nálada or životný postoj or iná vnútorná sračka nesúhlasí, teda nesympatie prejavujem k veciam, ktorými sa osoby tu prezentujú, nie k daným osobám, lebo dané osoby nedokážem skrz nejakého birdzu posúdiť natoľko, aby som mohla povedať, že sú mi nesympatické
@interrupcio lebo si tu zakladal mne nesympaticke fora, (ale toto mi zrovna je sympaticke) a už som tu s tebou mala dávnejšie aj menší konflikt... a raz reaguješ tak a raz onak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
@veroniques tak to som si nevsimol
@flysser
Ďalej antifunebracka,poke, a taktiež aj mi začala liezť na nervy tá candy35,či tak nejako...verím,že by sa tu pár užívateľov našlo...
teda zo začiatku som proti nemu nič nemala, ale už mi poriadne lezie na nervy a celkove pôsobí dosť nesympaticky, teda aspoň podľa mňa.
a k téme, @kto kedysi aj @roman103 ale zíde z očí-zíde z mysle, a posledné príspevky čo som od neho videla už začali mať úroveň, a od tej debaty o koberci aj @flysser dobre že som z toho nemala nočné mory
a posledných 2 minúty @tukan62 lebo si zo mňa robí prdel
K teme, @humencan a vsetky jeho ostatne, @flysser a ta, co tu zaklada fora Kto chce so mnou chodit?