Mám problém...s priatelkou sme mali sex...strasne ma vzrusuje ked sme spolu, ked sa bozkavame....stale som pri nej nadrzany...LENZE!!ja som sa pri nej neurobil...myslel som že to bolo koly tomu ze to bolo prvý krát....ale NIE!skúsali sme druhý, tretí...a
@diler123 ...to má byť akože seriózne sťažnosť? tak proste uspokojuj priateľku, nepočítaj koľkokrát, a skonči keď sa spravíš, pochybujem že sa bude sťažovať, skôr naopak.
hej, no, a nestresuj sa, nemysli na to kedy už budeš a podobne, proste vypni mozog a zapni city a inštinkty a správaj sa čisto podľa nich, to už tu povedali.
minule som o tom čítala na internete článok, vraj je to len stres, aj ked si to možno takto neuvedomuješ, ale nejak podvedome si zablokovaný (prepáč...blbé slovo som použila, ale asi najvýstižnejšie) no tak sa skús trebar's uvolniť alebo nemysli na to že sa zase nespravíš alebo neviem čo... zbytočne sa neuvádzaj do stresových myšlienok tak nejak to bolo v tom článku naozaj ako, neviem prečo sa smejem...
@diler123 Samozrejme, že MÔŽE to byť tým. Ja ju tiež mám a mám podobný problém. Pripisujem to tomu. Som čítal, že tý prichádzame o najdôležitejšie erotogénne zóny + je znížená citlivosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
chcem byť prvá, kto to opraví a ostatní sa môžu vyjadrovať už k téme
» www.edusan.sk/temy/potencia/t...
tak to ano ale čím to moze byt?
dakujem za radu velmi si mi pomohol
aj nad tym som rozmyslal....unavou...
Čo si presne pri tom cítil a hlavne na čo si myslel. Ak na to dokažeš presne odpovedať, zistiš...
Ak nie, tak sa na to sustred, ked budete zas spolu.
Proste pri sexe nanič nemysli, vyprázdni hlavu a užívaj si to. Myšlienky typu že by si sa už rád vystriekal, sú zlé... Časom sa to samo spraví
"Môžem trtkať aj tri hodiny, erekciu stratím až keď ho mám zodratého na padrť a bolí ma to"
chlapi s rovnakým "problémom" niekde rastú alebo sa vyrábajú alebo niečo? bo idem tam bývať asi
hej, no, a nestresuj sa, nemysli na to kedy už budeš a podobne, proste vypni mozog a zapni city a inštinkty a správaj sa čisto podľa nich, to už tu povedali.
ano...je to koli tomu???