No babeny ako to robite, že dokažete jednym peknym pohľadom uplne položit chalana ?? stalo sa mi to už viac krát a absolutne to nechapem ... aj ja to chcem vedieť
neviem, skus si to nacvicovat... sadni si dakde do baru a hadz pohladmi... a ktory bude fungovat najviac, tak ten bude ten spravny. Skus si najst nejakeho figuranta... z kade si? hlasim sa
mne sa ece nikdy nestalo ze by som pozrela na chalana a on by si lahol na zem heh ae ne nevim o tom ze by som takto zbalila dakeho chalana mozno hej ale to musi povedat ten chalan mi sme jednoducho no SKVELE !!
jedna kamaratka mi raz povedala..."vzdy sa usmievaj ,lebo nikdy nevies kto sa moze zamilovat do tvojho pekneho usmevu!" ale ja sama newem.....aj ja cem namotat chalana na pekny usmeev....skuste ma to naucit
heh,mno mne sa uz stalo aj s terajsim mojim chalanom ze raz u nas v bare som tak kukala po nom a nakoniec sa nam oci stretli a som sa pousmiala,opätoval mi usmev a potom sme tak este par dni hocikedy po sebe pokukovali a nakoniec sme sa zoznamili a dali do kopy...
OD TOHO SU BABY ZE DOKAZU JEDINYM POHLADOM POVEAT SETKO ALEBO NIC.NIEKTORE SU TAKE LBE ZE DOKAZU KRUTITIBA ZADKOM A INE VEDIA JEDNIO AJ DRUHE.CO MYSLIS CO JE LEPSIE,?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
aaa mam aky pocit ze aj vy to dokazete...teda podaktori
keby si aj ty bol krasny (neviem, chlapci sa mi nepacia moc), tak ti tiez staci spravny pohlad... (na spravnu zensku )
a odkaz pre Leonid: nepoložila? hm to sme sa asi este nestretli heh nevrav hop kym si nepreskocil