@coloredbrain to, že každý druhý v Boha neverí, si myslím, že si prehnala.. veľa ľudí len "neuznáva" cirkev, ale v Boha verí.. aspoň podľa toho, čo sledujem v mojom okolí
Nejde o boha, nikdy neslo oboha, vianoce su povodom ateisticky sviatok, ktory si cirkev len privlastnila, oslavovali sa dlho pred narodenim Jezisa Krista (ktory sa mimochodom ani nenarodil v decembri ale az niekedy v january alebo february teraz si nespomeniem)
A suhlasim , ze kazdy ich ma take, ake si ich spravi, pretoze to najdolezitejsie si za peniaze nikto nekupi.
Aké si ich urobíš, také ich máš nechápem tú aktuálnu módu, pindať na Vianoce Ak ich nechcem mať povrchné, tak si ich urobím po svojom, viac ma trápiť nemusí. Vonkoncom, prečo sa stále staráme do svojho okolia? Práve to je povrchné, nie?
Myslim, ze komercny business rozhodne pohode v sviatky neprospieva, ale kto sa vie odosobnit a aspon v stedry vecer si s rodinkou spravit prijemne posedenie, myslim, ze to este stale moze mat nieco do seba.
ved ja na to frflem stale...aaa za to mozu hlavne reklamy drbnute (typu bukake dede a spievajuce hovno na podiu..a aha ked sa hurku pyta to decko ze preco sa tesi na vianoce, tak mu odpovie, ze lebo dostane vela darcekov..ppci) a este aj tie stupidne americke srackovske filmy typu santa je zena atd..to len vymyva mozgy omg vsak my mame jeziska a ne santu sa spamatajte doboha
Vianoce su také aké si ich spravis ty a nie ostatný .... nechapem ludi čo ich jebu reklami a ostatné pičoviny nechcem komercne vianoce tak ich mat nebudem.
A ake su to nekomercne Vianoce ? ... tiez suhlasim s tym ze kto si ich ake urobi take ich ma. Je pravda ze ked som bola male decko tak pre mna Vianoce znamenali nieco viac a boli krajsie, ale s tym uz nic nenarobim. Momentalne u nas doma Vianoce budu dost divne podla mna, kedze to vyzera tak ze mama a ja sme na odlisnej vlnovej dlzke a ona ma ine predstavy aj ja mam ine predstavy o urcitych pripravach na Vianoce. Ale vsak fajn, ja si pozriem nejaky prehnany americky vianocny film, zjem si pekne kolaciky, a kedze su Vianoce tak si zahryznem do jazyka a v ramci pokoja v rodine radsej nepoviem mame svoj nazor na urcite veci. Najlepsie na tom vsetkom je ze kazdy ma byt na seba dobry a argumentuju tym ze su Vianoce a ked sa skoncia tak tak rychlo odide aj ich dobra nalada a ta neskutocna stedrost a dobrota. A povedzte malemu dietatu ze tento rok nedostane darcek lebo nebudeme slavit komercne Vianoce tak potom by ste uvideli to sklamanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
A suhlasim , ze kazdy ich ma take, ake si ich spravi, pretoze to najdolezitejsie si za peniaze nikto nekupi.
ale Vianoce sú aj o rodine...
Proste rodina pokope, pokoj, dobrá atmosféra proste.
myslim, ze to je moj dostatocny nazor