@insomnya ja viem ze linux != kompilacia ale vsetko co som vyskusal (co som nasiel bez kompilacie) nefungovalo ... jeden vzdy zmrzol pri exportovani videa ... jeden vzdy padol pri importovani videa...
a pod pojmom viac nez strihat videa si predstavujem napr pridanie hudby k videu ... uz spominane kino fungovalo az na tuto jednu vec ktora je premna dost podstatna... ale okrem toho by sa zisli aj nejake efekty... ci uz prechod medzi scenami alebo pridanie textov
@johnysheek dik za ten link som zvedavy ci tam najdem nieco schopne
@insomnya pitivi bol moj prvy pokusny kralik lebo ten ubuntu obsahoval hned ... a to je ten co som hore spominal ze nevie exportovat video ... vzdy pri tom zmrzne
a ako ja viem ze to pre ten program nieje lahke spolupracovat somnou ked mu davam importovat 0.5GB video ktore ma ine rozlisenie ako bude mat vystupne ... ale kedysi davno ked som mal este win tak tam to zvladalo iste vegas movie studio vpohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ja viem ze ma za to zabiju.. ale UT*G
Kdenlive
a pod pojmom viac nez strihat videa si predstavujem napr pridanie hudby k videu ... uz spominane kino fungovalo az na tuto jednu vec ktora je premna dost podstatna... ale okrem toho by sa zisli aj nejake efekty... ci uz prechod medzi scenami alebo pridanie textov
@johnysheek dik za ten link som zvedavy ci tam najdem nieco schopne
Vyskúšaj OpenShot a/alebo Kdenlive.
idem pohladat a vyskusat
idem skusit ten druhy
a ako ja viem ze to pre ten program nieje lahke spolupracovat somnou ked mu davam importovat 0.5GB video ktore ma ine rozlisenie ako bude mat vystupne ... ale kedysi davno ked som mal este win tak tam to zvladalo iste vegas movie studio vpohode