a inak k téme...nie úmyselne ale keď som bol prvý krát v živote sám von keď som mal 6 tak som si na činžáku čo sú na kraji také blbosti a pokyté plechom tak tam som si ruku dorezal toľko krvy som ešte nikdy nevidel a prvý krát sám vonku a dojdem domov s krvavu rukou...mamu to ževraj nepotešilo mám tam takú väčšiu jazvu
@magorka bože normálne sa pýtam,lebo ma to zaujíma keďže v mojom okolí je pár ludí ktorý si problémy riešia takto.A keď ti tak vadí písať to sem tak si nemala písať žiaden komentár
@12pusinka16 úchylku DDDDDDDDDDD Nie..len proste chcem vedieť že prečo to spravili aj iní ľudia.Pretože veľa ľudí v mojom okolí si takto rieši problémy
rozmýšlala som už veľakrát nad tým, že by som si siahla na život.. ale len rozmýšľala.. nemám na to odvahu.. rezala som sa len raz v živote asi pred mesiacom.. mala som 36 rezov na ruke, ale neboli dostatočne hlboké, nič sa mi nestalo, len mám teraz jazvy, dúfam, že zmiznú, lebo si nemôžem vyhrnúť rukávy :/
nikto o tom nevie, takže nikto ma neodradil a bolo to kvôli niekomu... a už som pochopila, že si nemám ubližovať kvôli niečomu, za čo vlastne môže ten druhý... toď môj príbeh..
Nevidim dovod na vysmechy. Ked ju tato tema zaujima tak preco sa neopytat.
Ja osobne s tym skusenost nemam. Ani osobnu ani som sa s nikym takym este nepoznal. Ak sa mam k tomuto vyjadrit, preco to ludia robia, povedal by som, ze je to nejaky sposob .. uhm .. vyssieho levelu od bezneho psychickeho sebatyrania. Povedzme si uprimne kolko ludi je medzi nami co sa podcenuju a vacsina bezdovodne. Ludia sa vysmievaju inym kvoli nezmyselnym veciam (hlavne teda u adolescentov) a znizuju tak sebavedomie par jedincom. A potom sa to prejavuje az takto.
Môj názor: Nerezala som sa a ani nič podobné... ale jednu dobu som mala také myšlienky.... ale kamaráti a proste všetko okolo bolo silnejšie.. a postavila som sa na nohy a povedala si že čo to robím... na čo to myslím.... nemôžem byť sprostá a toto urobiŤ... veď riešiť sa to dá aj inak... a takto nič neviriešim..... práve keď to urobím budem mať zle že čo som to urobila..... je proste lepšie keď to chcete urobiť pokojte si sadnúť a premýšlať či je to fakt nutné.... a pozrieť sa na tie veci ktoré máte..... (ja som mala (aj mám ešte stále) tých dôvodov veľa .... ale ako .... chcem sa s tým naučiť žiť a proti niektorým veciam bojovať.... mám len 13 a mám dosť ťažký život a to my verte že fakt.... a predsa som tu bez jedného škrabanca... ) ... lebo keď od problému utečiete takýmto spôsobom... ste jak zbabelí pes .... ale postaviť sa a ísť proti tomu ... to je právna vec .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
raz som sa rezal a druhý raz som sa skúšal predávkovať
v prvom prípade som nezarezal dosť hlboko
a v druhom prípade ma našla pojebaná kriminálka skôr ako som toho stihol zjebať dostatone vela...
AJ keď musím uznať že som prežil dosť fantastickú jazdu
Nikto ma nemusel odradzať, stačí mi že niesom debilný
a myslela som to vazne
nikto o tom nevie, takže nikto ma neodradil a bolo to kvôli niekomu... a už som pochopila, že si nemám ubližovať kvôli niečomu, za čo vlastne môže ten druhý... toď môj príbeh..
Ja osobne s tym skusenost nemam. Ani osobnu ani som sa s nikym takym este nepoznal. Ak sa mam k tomuto vyjadrit, preco to ludia robia, povedal by som, ze je to nejaky sposob .. uhm .. vyssieho levelu od bezneho psychickeho sebatyrania. Povedzme si uprimne kolko ludi je medzi nami co sa podcenuju a vacsina bezdovodne. Ludia sa vysmievaju inym kvoli nezmyselnym veciam (hlavne teda u adolescentov) a znizuju tak sebavedomie par jedincom. A potom sa to prejavuje az takto.
Je to smutne, ale zaroven pochopitelne.