myslím že by to bolo dosť problematické nakoľko sa často ľudia vyjadrujú k predchádzajúcom komentárom a potom by sa mohlo stať že sa budú vyjadrovať k ničomu. a keď mi niekto napíše niečo, čo mi nie je po chuti neznamená to že to hneď zmažem. nie sme malé deti. samozrejme pri vulgárnych a urážlivých komentoch je to niečo iné- ale to by mohli riešiť aj admini.. zas tak vela blbcov, ktorí také veci píšu tu podľa mňa nie je...
záverom zhrniem: myslím že v niektorých prípadoch by to bolo užitočné ak by tu takáto možnosť bola, ale mal by tu byť aj nejaký systém s určenými pravidlami. nemal by si každý robiť čo chce...
Nie som nejaký diktátor aby som likvidoval čo i len známku nesúhlasu... každopádne v komentároch sa môže objaviť hocičo a bolo by fajn, keby mal nad nimi majiteľ kontrolu.
Podľa mňa bohate stačí keď môžu admini vymazávať... toto by ľudia príliš zneužívali, mazať by sa mali naozaj len komentáre ktoré sú myslené vyslovene urážlivo - ľudia budú inak mazať všetky komentáre s ktorými nebudú súhlasiť, nech by to bolo akokoľvek dobre myslené...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
alebo inak, potvrdit zobrazenie komentaru
záverom zhrniem: myslím že v niektorých prípadoch by to bolo užitočné ak by tu takáto možnosť bola, ale mal by tu byť aj nejaký systém s určenými pravidlami. nemal by si každý robiť čo chce...