Čaute, chcem sa vás spýtat co by ste si mysleli o chalanovi, kt. už fajči od 15tich. marišu (posl. 6mesiacov takmer každý deň) a teraz má 18rokov? /// diky
No tak to asik pohodicka neni ..sucasnost je taka,ze tak fajci vecsina "deti"..ja osobne nefajcim a odsudzujem to.. Kazi si zdravie,ale takemu cloveku to nevysvetlis ...
no ja som na tom podobne, tiež kúrim od 15 a posl. dobu každý den ale nemyslím si, ze to nir je nejake hrozne. Rodičia nic netusia, vztahy s rodinou su ok aj s kamosmi. Azda jediny problém je, ze sa mi zhoršil prospech na SŠ ale prechádzam..
pokial je v pohode a neni zabrzdeny ( lebo take pripady poznam ) tak to je v pohode. No vlastne to neni v pohode ... kebyze kurim 4 roky v kuse kazdy den tak ani nevim jaky je real zivot ...
pokial to jemu nevadi, preco by to malo vadit tebe?..ja poznam aj inych, ktori to fajcia od 12 a teraz maju 20 a bavim sa s nimi tak ako s kazdym inym.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Co si o nom myslim??? Ze je uboziak, ktory v sebe nema ani trosku pevnej vole a ucty k ludom ktori ho miluju, resp. milovali....
Asi tolko