je baba...ma chalana.... chodia spolu asi tyzden, poznaju sa rok .... su spolu, ona staaale keca pretoze on (pako) nevie povedat nic.... cim to je? cim to je ? hehe
suhlas s hypofoblablam, podla mna jasne ze uz nevie co povedat, po dlhom monologu cloveka sa tazko nadvezuje ten druhy, co bol stale ticho jedna vec, a druha vec, ze nech je kto aky introveert a nevie byt tak zhovorcivy, neznamena ze je pako!!!!
pako je ten, kto druhemu skace do reci a nedava moznost druhemu vyjadrit sa hoci aj MLCANIM, no a co.......jaj pockaj ty to hovoris na koho, na seba? aha, nuz neviem, tak tak tak, som sa teraz sekla DD, nuz a preco nevies co povedat pri nej? to by si mal vediet
Ak newjes o com, tak zacni byt total odweci, ale snaz sa to tak wtipne podat, to je jedno o com budes tocit, dolezite je aby si babu rozosmial.. Ja nemam problem kecat s babami (iba cez net, zda sa mi to take neprirodzene), ale tak stane sa obcas ze dojde slownik, tak bud tak trapno wtipny a mas to w suchu Hlawne sa wela pytaj, baby nemaju rady ked je chalan moc ukecany a hlawne ked toci o sebe furt..
Tak, tak. Súhlsím jedine s Tommyhotom a Zipporahou! Ako Tommyhot napísal, treba sa veľa dievčaťa pýtať a myslím, že tá tvoja srdiečku blízka ženička nebude mať problém na niečo odpovedať, keďže je taká ukecaná. Len musíš byť zdvorilí, milý a pozorný, bez urážok a nejakých blbých poznámok ohľadom toho napr. že povieš " tak nemám rád, ak niekto ma vyrášky ", lebo ak ju trápy ten problém, tak je to veľmi zaskočí. Povedz nejakú peknú príhodu z detstva, zo školy, buď takým ako ona, teda mám na mysli to, že ak má rada chlapcov, ktorí nehrešia a nemajú frajerské reči, tak taký nebuď a daj si na to pozor a ak naopak má niečo také rada, tak si to môžeš dovoliť, ale napriek tomu, že jej to neprekáža to zasa potom netreba preháňať.
Si proste zaľúúúbený a to je krááásne, prekrásne, veľmi držím palce!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
pako je ten, kto druhemu skace do reci a nedava moznost druhemu vyjadrit sa hoci aj MLCANIM, no a co.......jaj pockaj ty to hovoris na koho, na seba? aha, nuz neviem, tak tak tak, som sa teraz sekla DD, nuz a preco nevies co povedat pri nej? to by si mal vediet
Si proste zaľúúúbený a to je krááásne, prekrásne, veľmi držím palce!!!
Juuuj, zaľúbenci, tých ja zbožňujem.:o)
Poďme sa všetcia ľúbiť.:o)
» www.ikea.com/webapp/wcs/stor...